Fellas :)

Tuesday, April 17, 2012

Sort of.

Well, Hello Guyss ! :)
Im fine thank you . Which is i know you guys wouldnt care pon kan ? :p
There's not much about me to story to make a headline .
But i guess Im kinda blushing when of my guy friend was reading my blog and he told me ,
" Well , i read your blog. Nice . banyak love storyy . wehuu~'
Okay im a bit ashamed . But well i know i shouldnt because i create this blog and i wrote on this blog which is to share with all of you :)
Eeerr, i wish i dont want to post any love story anymore -.-
Mesti korang rasa im so boringgg .
And full of love story which sucks. -.-'
Im sorry doesnt mean nak bosankan koranggg .
Well i taklah membosankan actually . hehehe .
So guys, actually there's alot been in my mind .
Which is i dont what to do .

One of them is moving to KUALA LUMPUR .
Actually ada baik dan buruk jugak .
But i dont know . Too confuse to make any decision which is im not good with it .
So i will move there if any job offer that suitable with their payment .
So guys really need your help if you heard any vacancy please share with me .
Hopefully nearby Ampang and Cheras will be good . :)
~thankslove~

And second of it .............
I think ive met FUTURE HUSBAND .
OMG ! He is too perfecto for someone like me .
Which is not a social person , good future, good job , good attitude ,sweet person , caring .
OMG !
I think im in love . :)
OMG . kbai .
HAHA

see you again next post . :)
daaaa ~

Monday, April 9, 2012

Ku telah miliki
Rasa indahnya perihku
Rasa hancurnya harapku
Kau lepas cintaku

Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu

Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu

Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/r/republik/hanya_ingin_kau_tahu.html ]
Walaupun semua hanya ada dalam mimpiku
Hanya ada dalam anganku
Melewati hidup


Cinta tak semestinya dimiliki.

This will be the last post for you Mr.Azzam . :) 

Ingat tak lagi first time awak gunakan ayat sweet talker awak kat saya . 
Saya percaya semua apa yang awak katakan then saya dapat tahu awak memang sweet talker then perlahan lahan saya keluar dari hidup awak .
Kita tetap berkawan and something comes out near by 3month jugak kita tak bertegur .
 Saya rindu awak masa tu .
 And until one day awak datang awak minta maaf . 
Saya happy saya ingat ego lelaki awak tinggi sangat .
Tapi awak mengalah only God knows how happy im feel.
Then we started closed . And this time different .
You cared about me . And i appriciatte everything .
Sampai sekali lagi buat kali kedua saya jatuh hati dekat awak .
Masa inilah everything messed up bila awak asyik main tarik tali .
Kejap awak macam taknak kehilangan . Kejap awak langsung tak peduli 
Awak ,terus terang saya pretend kuat bila berhadapan dengan awak.
Tapi sumpah demi nama Allah .Saya menangis setiap kali saya tahu saya bukanlah yang penting untuk awak.
Tapi saya tak boleh jauh dari diri awak .Terus terang saya tak boleh kehilangan awak .
Tapi dah 2hari masuk hari ini saya dahh cuba kuatkan apa yang patut utk kurangkan berkomunikasi dengan awak .
Saya tahu awak sebenarnya tahu perasaan saya. 
Saya tak paksa ,tapi cukuplah awak hargai sikit apa perasaan saya dekat awak . saya sayangkan awak .
Tapi jangan risau saya akan cuba kuatkan diri saya utk tidak fikirkan awak lagi . 
Nak tahu perasaan sebenar apa yang saya rasa? 
Saya kecewa sekarang . Kecewa dengan sikap acuh tak acuh awak .Kecewa dengan diri saya sendiri . 
I fall for the one is not belong to me. 
Tapi sayang, saya tak kan pernah ada perasaaan benci dekat awak even dendam . 
Saya tetap berterima kasih dekat awak . 
Sebab kalau bukan sebab awak saya tak kenal apa itu erti kesabaran dengan awak saya belajar menjadi seorang yang penyabar even im not the one . 
Terima kasih sayang . 
Saya masih berterima kasih pada Tuhan kerana temukan saya dengan awak .
Banyak yang saya belajar dari perhubungan ini .
Terima kasih cinta . 
Saya tetap hargai awak .
Saya mulai faham bahawa . 
CINTA TAK SEMESTINYA DIMILIKI. 

Thursday, April 5, 2012

The way i looking you in the eyes .

You"ll never seen me like i see you . 
You'll never love me like i do .
You'll never need me like i do . 
NEVER .