Fellas :)

Tuesday, January 25, 2011

again again and again . :(

again and again . yeah , once a month . its sucks right ? but well, dah sakit have too lah . nama penyakitnya epilepsy or in malay sawan tarik .pity her lah ... humm . but apa nak wat nama penyakit kan . kena lah jugak face . humm . kalau fikirkan kalau sampai die besar still macam nie , macam mana agak nye future die . kesiann jugak .. humm . kitorang tak close sangat tau . bukan tak close just mcm due2 ego nak hugs2 nak kiss , hahaha . nakd aring . like my youngers sister . haha . so semalam biler die sakit , die ngadu at i yang die sakit pale i jadi gabra . its just i dont know what to do je . cause mmg dah penyakit nye mcam tuh so, i tak brani nak wat pape .then, die nanges . then i just pushed her to be more patient wait until my mom get back . masa tuh my mom tak balik lagi . then i told her that i nak gi cari panadol for her . then you guys tau  tak , die grab tangan i kuat2 and peluk2 i erat2 like tanak lepas lah ! humm then i pikir , i dapat rasa the LOVE lah ! ouh dammit !masa tuh my whole body was shaking u tau tak ! cause i dah  tak tahu nak wat pe dah . haish ! and cm biasa just keep cry and wait until my mom balik je . hehe . :) then kitorang reach g HOSPITAL . humm . masa kat hospital pun die still tanak lepaskan i . then die cakap " kak jangan pi mana , tunggu sini ! "dgn pegang tgn i punya lah kuat u guys tau tak . hahaha . humm . masa tue i betul2 rasa the LOVE tuh ! haishh !  then , now she fine for now lahh .but cm biasa she will always admin . humm . dapat doakan jelah . nak wat cmner dah penyakit die cmnie . humm . but well , I LOVE YOU LIL SIS SYASYA :)

No comments:

Post a Comment