Fellas :)

Saturday, January 15, 2011

agak Extreme giler hari nie, i mean 14 Jan 2011 :O


Kira banyak tollah halangan hari nie, pagi2 lagi dah pikir macam mana nak kuar, my mom tade umah.call tak angkat msg tak balas, mcm2 lah, then takpa kuar jugak sama Najat,Kya, and couple nie si Kawan Najat. dah kuar2 tba2 lak ada je yang mengundang.. call sana call sini tak pissed off ke? hadoi ! mmg lah hangen then ada je kata2 yang , haish! mmg minx simpati lah . tapi ada jugak yang betul..hummm .well, at the end mmg salah aku . aku ngaku and at the end mmg suma blame aku lah kan ? humm takpelah. dunia kan ... :( redha je lahh .btw NAJAT! keta u besh ! hehehe ! suke suke suke ! <3 lepas kitorang g lepak kitorang g hantar kawan najat balik at seberang . then pastu, "SORRY V.D and SANDRA lambat sikit pick up korang . kesian korang kan jadi Model Tepi Jalan ! HAHA. after that kitorang g melepak bersama BFF saya Fenz ! suke suke . kitorang g night market at bt.feringghi . . kitorang g  SUNSET BISTRO . terbaik lah ! HAHA . then ada dua orang cikaro . boops diorang ! fuhhH ! HAHA . besar kot !! HAHA :D .Lepas dahh beberapa jam kitorang melepak . kitorang nak balik. otw nak balik . cm sial je ada ANAK ANAK HANTU nie mengacau sampai dekat 2jam lebey,yang pelik tu aku ley plak g cakap banyak merepek bagai pe tah . aku dah tak ingat . hahaha.kesian Najat kan? hummm . . atlast balik jugak kitorang ke jalan yang benar ,, eyh eyh . ke rumah yang benar . HAHA :) balik2 i online lah pulak then i online yang hubby i punya tba2 ade minah nie hanta " u u jum tgk wayang ?" i dah mula menyirap tapi  i pretend to be cool . like always .i tnya lahh u sapa ? then die jawap " EYH DAH CAM CSI LAGI U DOK SELIDIK ? " then  die plak duk menganjing tak sudah2 . siap post2 bagai lagi nie haa kat FACEBOOK die . then i apa lagi terus g cakap ngn die " yang u nak nganjing i kat Status u segala asal ? " then die deny . die kata mana ada . bukan u lah . i cakap at kawan i lah .  itulah inilah . haish ,mmg menyirap tuh !i cakap lah ta yah lahh dok nak nganjing . agak tak puas hati cakap je . then die maki i , i pantang gila i cakap elok2 orang duk maki i bagaii , haishh! pastu mula bermaki makian lahh dalam tuh ! atlast i block dia . cm sial ! muka ayu babe ! tapi pangai cm sial ! mula lahh i nak hangen ! haish !!korang g ahh tgk die NURHASLEYNA ZULKHAIRI . Muka mmg sopan gila tapi pangai cm apa je haish !! bie, sorry syg terpaksa block die bab pangai cm sial ! :) Papepun I LOVE YOU BIE ! I MISS YOU ! bie, lagi satu .. sorry dah tipu bie satu benda..hummm. :(( rasa bersalah pulak ngn bie . hummm. rindu rindu rindu bie sgt!! nanti balik kita jmpa tau ! :) sudah penat mengonline and sedang tunggu jam 6suku tuk gerak myhubby g keje . huhu. and dah penat sangat2 . even dah penat terhasil jugak lahh ini . HAHHAHA . cm bersepah je kan ? haha
   

No comments:

Post a Comment