Fellas :)

Thursday, January 27, 2011

describes me in 1 words please ?

tak senang utk kita carik BFF sekarang nie . ade je yang kurang ade je yang lebih . if over maybe kita lak tak suka . and tak senang nak carik bff yang kita ley share sume !! baik senang  baik susah . humm . for me i have 2bff . humm . .  nak describes pun tak tau . its just kan besh kalau ada bff yang ada time senang susaah. share everything with . humm . but no matter what i still love my bff ! :) but korang if nak ada bff, pikir banyak and cari yang terbaik . tak senang now nak carik yang betul BFF ! :)

2 comments: