Fellas :)

Thursday, January 13, 2011

im addict to this freaking drug!

Here The Story :
       well, i tak expect benda nie pun . i tak expect nak ada couple pun. cause dah lama sangat ive been single .28.2.2011 nie genaplah i 2tahun single. teruk kan ? haha. masa baru2 single i tak rasa langsung nak ada couple baru, smpai lah dah more than 1year nie,  baru i realize i should have a lover. :) then i keep try.. and try .. well i guess suma tak menjadi.bukan memilih tapi DALAM HATI TADE CINTA. hehe. ade lahh jugak dalam setahun lebih nie dalam 5orang i try . haha. humm.but suma ada yang mengecewakan . huhu. and i start to giving up .humm, plus my BFF and all myfriends got already couple. until 1day YOONA MED a.k.a NANA SI HOT , she mention ” sekarang i(nana), fenz and kya already ada couple now tggl lynda(me) and bubba(cousins),so nana nak tgk antara korang sapa couple dulu? ” HAHA. masa nielahh start pressure sangat. cause nampak sangat dah terlalu lama tak da cinta. HAHA. then i keep try . masa ujung bulan DECEMBER2010 baru lahh beerduyun2 orang , taklah berduyun sangat . HAHA.adela 4orang yang datang. humm . then i keep again, keep trying.. yeah . ada yang boley masuk hati and sampai i confius mana yang i nak . adalah sorang nie . i agak suka . and die macam tbe2 dapat agak apa i rasa at die then die cakap for now better we keep being as friend. then i cakap if that what u want im gonna give it too u . :) . lepas tue , i diamkann diri.. humm. tba2 muncullah sorang nie NOOR AZRIL namanya, hehee. sumpah !how we meet how we know each other’s tak lama . tapi cmna orang kata bila kita jumpa someone nie, perasaan tuh sangat lain. and i found it when im with  him. hee. then 1day he prupose me ! HAHA. ofcourse i say yes ! hehe. i deeply in love with him ! hee.jangan terkejut kitorang just declare on 9.January.2011. u guys nak tau tak . my ex dulu yang i single dekat 2 tahun nie . i couple ngn die pun 19aribulan . pelik je .. cause 19,9 and my birthday also in 9(september). humm. kan ? kan? hehe.tak kesahlah. janji korang tau ! i dah ada special boyfriend for now . :) hee ! hope sangat korang doakan kitorang , cause i sayang die sangat .
p/s : I LOVE YOU BIE !

No comments:

Post a Comment