Fellas :)

Monday, February 14, 2011

♥ 14.2.2011 ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 STORY 1: HAPPY VALENTINE's DAY !!!

 

banyakke love yang ada on 14 february, what so special on this date? well, people celeb their love together, candle light dinner lah itulah ini lah. and i rasa hotel mostly fully book kan ?? hehe . for islam tak semu yang sambut Valentines Day, and i sambut . i Islam . But i suka raikan bukan sebab agama yang dijadikan isu. tapi HARI UTK MERAIKAN CINTA. kahkah . kelakar je bunyikknye kan ? haha .tapikan if korang tanya, "hadiah apa yang u nak on Valentines?", i tanak benda lain ! except !!!  R O S E B I R U ! please carikkan utk i . haha . And kalau korang tanya, "tiap2 tahun ke celeb Valentine? " Nahhh !tahun nie genap dua tahun i celeb sorang . its sucks kan . humm . but its oke , hehe . i still can smile kan ? so what the big deal ?? the big deal is IM FREAKING LONELY ! yeah ! :( and kind of envy sikit for those yang da ada couple . hummm . well, life single cmnilah . akan selalu ditindas oley yang dah couple, DITINDAS RASA JELOUS. haha. tapi tak selalu lah . sometimes jela . humm . Enough tuk aku describes dgn lebey lanjut . :) 

STORY 2 : SI LELAKI EGO!!!

He : hye 

Me: hey 

He : sihat ? 

Me : sihat 

He : i just nak wish kat you happy valentines day ♥ . 

Me : ouh k thanks . (still confius with who that ive this stupid conversation)

He : dah lama kita tak dgr khabar you, macam mana sekarang? 

Me : i ? sehat je ! you yang gelabah tak call tak mcg apa hal ?? HAHA . ( rasa2 si molly ,rasa je lah tapi i terus je cakap selamba i je ) haha

He: cantik u sekarang . apa rahsia? baju tidur apa you pakai ? :D

( ini i dah mula pelik . tah die tah sapa . haha . but i still rasa die . )

Me :eyh eyh eyh kejap , btw u sapa ?? ( haha, dah borak banyak baru teringat nak tanya nama kan? ) haha . bodoh .

He : i? ouh i khairul ! :) 

Me : khairul ? ouh, i silap orang . okayh lah bye . ( dammit ,dalam hati i , fuck tol cmner lah ley confirm2 je yang si dak molly yang contact i . bungok tol .)

He : u ingat i sapa? :?

Me : tak tak , i ingatkan you kawan lama i , Molly. sorry . :) ( dalam hati ya allah . malu lah . bab suke2 je . i cakap cm sah2 die molly kawan i. haha . )

He : betullah tuh . pandai you . and you still jugak ingatkan i eyh ? hehe . 

Me : FUCK YOU ! asal tak bagti tau awal ! takut i ingat i slaah orang ! BUNGOK ahh kau ! ( HAHAHAHA . rasa bodooh nye sebab diperbodohkan. HAHA. 

He : tapi u confident gilakan i ? mmg tggu i wish ke apa ? HAHA

Me : eyh ! hello ! sikit pun tak ! tak teringin i nak tunggu u ! EGO ! ( for you guys nye info, i ngn dak molly selalu gaduh  . dulu kami gaduh sebulan jugak kami tak contact nie rasa dekat 3bulan kot tak contact . haha . kami mmg suke gaduh .ade lagi tggu jap . ) 

He : alah . u mana penah nak ngaku ! haha .Jum webbie ? 

Me : eyh hello ! seingat i lah , i penah ngaku sekali je . tue pun dah lepas kan ? webbie?? ( err ! i paling tak suke nak webbie sgala nie . haish ! mmg fucking fed up ! lah ! then muncul lah jawpan seperti ini ) I ngan adik i lah nga tgk citer Magika . ( padahal adik i ade lam bilik nga tgk tV ngn mak . haha )

He : cmtue kalau tunggu lah . nanti dah abih u buzz i  oke . :)

Me : oke . :) ( i biarkan die tggu tak silap i dekat 2jam . HAHA.) Padan Muka ! 

Me : you ! i nak sambung tgk The Bank . oke . t dah abih baru i chat you . hehe ( i tau mesti die hangen . ) haha 

He : Hish ! abih satu satu . bukan tau nak gtw awal2 . humm ! orang nak tgk muka die yang comel pun tak boley . 

Me ( nak jaga hati nye pasal i chat lah ngn die kejap  gatal nye still ada .tak pernah hilang . haish .dalam masa nga chat nie ya ampun !! dengarkan.... ) 

He : eyh you, you sorang2 ke ? :D

Me : ( dah tau sangat , nak gatal je keje die kan! )  nie you jgn nak mula nak mengatal ! tak suka . 

He : lahh, insaf ke ? kalau yee bagus . jgn hangat2 tahi ayam cm sorang budak tuh  .

Me : ( and i terus dapat agak sapa die budak tuh . haha . die nie bodo duk kutuk pun bekas die jugak . macam2 die duk kutuk . then biler i asyik back up si budak tuh. die bising . )

He: ouh, sekarang you dah jadi back up die lah ? 

Me : bukanlah , tapi dah itu jalan die, die pilih jalan tuh . maybe apa yang die buat tuh ekot hati die . 

( korang tau tak lagi die tambah .. haish) 

He : tade lah minah tuh poyo lah itulah ini lah . hahaha  bla bla blaa... 

Me : ( then i nak smbung tgk video , kali nie betul2 )  you , i nak sambung tgk movie jap eyh . 

He : oke 

Me : eyh  you, rindu i tak ? :D ( saja nak mengumpan . )

He : agak2 you ? 

Me : entah . malas nak agak lah . -.-

He : rindulah . 

Me : ahhh, sudahlah kau ! tipu je ! 

He : kau aku cakap betul kau tak caya ,kau nak aku bising baru kau nak pecaya . 

Me : (haha) die dah hangen . so, aku just ignore sambung tgk video . then after 2jam jugak ) 

Me : woi kau ! Jum gaduh ! ( haha , i saja nak sakitkan hati die.) 

He : U jangan , i tanak nanti i sayangkan you nanti . susah you . haha

Me : ouh selama ni u tak sayangkan i lah ????? SUDAHLAH KAU ! ( pura2 marah, padahal saja je .) 

He : HAHA. i tak cakap i tak cakap . 

Me : eee ! dah tau tak syg cari orang buat pe ! g blah lah kat gf you ! werkkk! 

He : eyh yang you kenapa nak ungkit nie ?? 

me : apa?? nka gaduh ? kali nie berapa lama pulak ?? 1 tahun?? yee ? 

He : -.-'

Me : :| dah lah . malas . nak tido . 

He : eyh, i pun malas nak gaduh ngn you . just HAPPY VALENTINES YOU . :) sorry  :) 

Me : Happy Valentines :) bye ( masih keras hati ) hahha . jahat tak ??? tak kan . jual mahal sikit takpe kan ? haha . then die kta sok die call, so tggu jelah :) hehe . tapi die orang first yang ingat :) Thanks Molly . MolLy ngn i dah lama giler kenal . kitorang selalu gaduh  !tapi tue lah yng wat kitorang close tau tak . :)


STORY 3 : EXkuh BFmu BUDAK BONGOK !!!!! 

haa, nie lagi satu cerita yang i sangat2 tak puas hati sangat2 , My Ex. .. yang 2tahun nie i merana sebab die ??? yeah die ! fuck lah weyh ! benci die boley takkk ??? but i cant . i tak boley benci die walau apa yang die penah buat kat i . :( masa i couple ngn die , die melaka , i penang, so macam nak jumpa . masing2 turun KL lah kan, but now die ngn Gf baru die kan , Gf baru die ditukarkan keje kat Penang, so die dtang PENANG !!!!! benci die !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i hate you !!! :'( masa dgn i tak nak turun penang ! masa ngn betina tuh nak pulak ! humm . dulu, masa nak break, " jangan tgglkn D , D cintakan My sampai mati , My lah isteri D . " cm bangang !!!!! sekarang kau buat onarke ??? hahaha . aduii ! tapi alhamdulillah ini yang islalu cakap at die  i nak die bahagia one day , and he is . die bahagia ngn dak tuh . Thanks Girl u buat die bahagia :) even i jelous cause kebajagiaan dgn die. humm . :( tapi takpe . tuhan kan maha penyanyang ..insyallah :) hehe . Oooops sorry , gambar i hanya ley letak gambar die dan aweknye berpegang tangan je . i letak full kantoi t.hahahaha . tapi kalau gf die tertgk pun kantoi nie . HAHA .

Oke guys . cukup here . Happy Valentines :)

No comments:

Post a Comment