Fellas :)

Monday, February 21, 2011

I AM THE MUDERER!

 yeah, and why is  that cause ive killed a baby lizard ! who ask he/she stay there and dont want to move i have ask it to move in nice way, but its doesnt care, mmg layak lah die kena simbah air ngn air smpai masuk dalam mangkuk jamban , tuh pun masih die stick kattepi tuh lagi tanak blahh, kenapa ?? and kerana kau cicak, aku bercakap seorang diri di dalam toilet ! kerana kau !! akhirnya aku buat keputusan men-flushkan die !! Yeaaaayyyy !!! its dead ! HAHA, thenn i was like shock and, " errr, aku dah bunuh die ?? eeuuww ! kejamnye ! die baby lagi dan aku dah bunuh die !" :(( sedeyy pun ada takut pun ada, dosa lah weyh! kejamkan saya ! and this is for you :

Baby lizard, 
maafkan aku ..
tiada niat aku tuk tamatkan riwayat kau,
tapi kau jugak berdegil setelah berkali-kali aku pujuk kau,
aku rayu kau,
aku cuba.. 
tapi kau masih dgn ego kau yang tinggi .
baby lizard, i think you are male. 
kerna kau punya ego yang tinggi 
walau kau masih belum akil baligh ( ada ke? ) 
ku pohon ke maafan dari kau baby lizard,
maafkan lah aku tiada niat aku.. 
cuma aku takutkan nanti bila aku sedang enak membuang 
kau masuk kedalam **** ( HAHAHAHA,tak tahan nak gelak smbung balik sedey :( )
maafkan aku, 
insyallah bertemu kita di hayat lain aku akan jaga kau :)
maafkan aku .....

No comments:

Post a Comment