Fellas :)

Tuesday, February 15, 2011

I AM A STALKER .

okayh, acttuallyi hate stalker damn much okayh ! but here it is I AM A STALKER, bukan yang jenis yang jahat , just i stalk for my self only . nak katakan hari2 i stalk page my ex, mmg kitorang takfriend , but like always die loading sikit tak tau nak private kan semua .humm, baru minggu pas i baca semua and i found die dtang penang jumpa awek die, and its hurt me , but tanak citer sal tuh dah cause that day i dah citer kan ?? hehe, now i nak citer yang die tak pernah berubah . utk menjadikan someone special dalam life die hanya ada die, haha  . and i terbaca wall, yang die baru break ngn gf die tadi cause gf die tak tahan dgn perangai die , Yelah mana nak tahan , i dulu pun sebab yang sama , tak tahan .dgn perangau die , you guys bayangkan lah yang i punya myspace dulu 4 kali diuang dek nya kerana jeles i berkawan dgn lelaki lain, bayangkanlah awan perempuan sendiri pun die jeles, i ingat smpai sekarang yang die kata die hanya bagi i berkawan dgn orang yang die kenal , haish  . mmg taklah kan . haha . mmg die penyayang die jaga kita dgn elok ,die tatang kita bagai minyak yang penuh and  dia bagi apa yang kita tanak  tapi jeleous dia auzubillah lah . hahaha . teruk kot . but well, i tau die takkan senang lepaskan gf die sekarang, well, Sharul Shahfify Khan Bin Salim , i hanya doakan yang terbaik buat you :)

No comments:

Post a Comment