Fellas :)

Friday, February 11, 2011

im not a good writer but im good at throwing all my emotion to this blank page . haha.

suddenly im looked at my phone, 2missed call by Fenz Momo. i called her back .didnt pick up, she return me a call. 
Babe : weyh, sok jum teman aku g beli kasut SUPERHERO at Gurney ( superhero lah sangatkan? :D )
Aku: (like always,tak pernah nak tolak cause kawankan . ) kasut? ouh oke. what time ? 
Babe : nanti aku gtau lain. oke? 
Aku : oke , bye then . 
Babe : oke oke bye . Terputus talian . =.=
 then, tggu punya tunggu then dapat mcg. 
Fenz Momo : babe , sok kuar ngn Nesy and Nadia and Diana oke, diorang ada sini. 
Aku : ( and i was like ) :O what ? ramai ? malas . segan . korang g lah . aku tak join . 
Fenz Momo : lahhh ! jum jelah . gedik lahh hang nie ! grrr~
Aku : lahh, malu lah . hish . tanak .
Fenz Momo : nesy cakap kalau hang tak ekot die sepak pungkok hang . HAHA . 
Aku : and i was like laugh like crazy . haha) nope, cakap nesy aku merajuk ngn die . 
Fenz Momo : nesy tnya  merajuk kenapa ? 
Aku : cakap die bab die perli aku arituh at dalam gambar dia. huh ~ merajuk !
Fenz Momo : u, i nie nesy. alah ! kenapa merajuk ? gambar yang mana ? alah . i gurau manje je lah . humm . sorry lah . jumlah kuar esok . -.-
Aku : alah ! tanak ! merajuk jugak ! tanak ! werkk :P
Fenz Momo : alah you ! jumlah . takpe , esok i pujuk you oke . okelah ! :( jum lahh . :))
Aku : Tanak ! 
Fenz Momo : Gedik lah !jum jumpa sok i pujuk . hehehe . 
Aku :HAHA , oke oke . 
 (HAHA, saja je nak tulis  . and yang i malas nak kuar , cause $$$ dah keriing itu je masalahnye okayh ! bahaha . i told you im not a good writer .)

~~~perjumpaan esok ~~~~ 

set time kul 9 cause nak gerak . kul 11am. but guess what ?i dapat call dari my BFF around kul 12lebih okayh . hahaha . and i lagi sedap tido . mau tak nye . tido lewat kot . then punya lah kelam kelabut or maksud yang lain  rushing . mandi cepat giler . haha . tapi sume cukuplah okay? :) then, the big problem is my hair ! yelah  . rambut i kena blow dulu . and kalau tak mmg cm singa lah rambut i , you guys tau tak ! hehe . and ive done my hair . but its stilll look half kembang cause trlupa pakai spray rambut tuk elokkan die . haish . agak messy lah . then dapat mcg " FENZ MOMO : turun sekarang , nak sampai da . " lagi lagi rushing kot !haha . sempat ag pakai perfume . cause there is no way i kuar umah without my GUCCI FLORA okayh ! hehe . sweett nye bau ! kan kan ? hehe .then tunggu dekat 10 minit ayat nak smpai diorang sampai lah VIVA putih diorang . :) masuk lam keta , dimulakan . " hye ell hye ell hye ell " ( oleh nesy ) hahaha . then bermula perjalanan menuju ke GURNEY PLAZA beli kasut SUPERHERO tuk SUPERHERO WANNABE ( Fenz Momo) haahaa .then sesampai nye kami ke Gurney kami pun terus menuju ke Boutique SUPERHERO, well she grab one . bhought one . then we left , heading to Echo Park !  " DAMMIT ! " HAHA. ada SUPRA hijau and hitam fav si BFF aku nie . huhuape lagi . mula die rasa nak frust lah . huhu . kesian die . but well, next monthlah pulak jawap nye . so Echo Park . u will see guys next month okeyh ? haha . then , pas shopping we guys terus pegi ke LINE CLEAR NASI KANDAR . terbaik . but ive warning them . sedap but a lil mess ! haha . they still want it . so  pegi lah kitorang . sampai sana . mmg dah KEDAHAK LAPAQ . haha . terus menuju ke mamak . then mamak tue ! eeeeww ! asal kau letak kuah sesuka hati je ! ish ! dalah kasi ikan yang banyak tulang je ! ewww ! tau lah rezeki . but i still nak complain . hahaha . and pity on Nesy , nasik die mencecah RM11.40 . sume gara2 die letak telur ikan . dalah geli je telur ikan tuh kaler hitam ! hahhaha .bungok an ? haha. and Babe ! thanks for treat me Lunch ! love you ! pas makan sempat jugak lah pose kat luar Line Clear, tepi2 jalan tuh . hahha.we had our pose ! then we straight go to Prangin Mall for Diiana got her hair cut . 1hour okeyh tggu ! then g lah meronda kejap at 1avenue . then ! guysss ! BOUTIQUE COACH dah bukak ! and i really love it ! sumpah kena carik sugardad dah nie . hahahahha . then pas Diana dah potong, and look nice on her . kitorang terus pergi ke Batu Feringghi . hehehe . and there's kitorang naik , what??? BANANA BOAT ! ewwww ! that sucks ! haha . but fun giler ,awesome, even i terjerit2 setngah mampos situ . haha. takut nye pasal . hahahaha then kitorang maen2 tepi laut, bersantai ada kerusi panjang yyang ley baring tuh . wahh ! cm tourist dah. padahal kat tempat sendiri . ahhahaha . klakarkan ? bodoh je ! lepas dah maen2 . masing2 dah penat kot . haha  . so balik lah kitorang . mmg letey kot . sampai umah . and thanks NESY NADIA DIANA AND FENZ ! love you guys ! :) t kita hang lagi okeyh . :) 

balik balik je rumah, dikejutkan oley adik saya , yang masih wujud stalker kat luar sana yang suka nak nyakitkan hati mak saya dan saya . dan buat saya dan mak saya argue sikit ! FUCK STALKERS ! hisshh ! kenapa eyh suka sangat nak stalker orang ???? hish ! FUCK YOU lah ! and my mom lik always , tanak bagitau  sial tuh sapa , takut orang marahlah tuh ! haish ! mau tau mau sumbat mulut dgn labu besar baru tau ! hishh ! 

hehehe, enoughlah . penat nak berkarang . sok lusa ada ag . i update lagi oke . :)


No comments:

Post a Comment