Fellas :)

Wednesday, February 16, 2011

kerja kerja kerja .






benda yang paling membebankan kepala otak dari masalah laen adalah APBILA MAK SAYA MEMBEBEL NON STOP ! ya allah ! bebel nye , auzubillah, boleh mendatangkan kemarahan . haha . but, sabar jelah, bab i tau salah i kan ? takkan nak melawan setakat ajuk jadi lawak adelah , bab i tanak gaduh ngn my mom .cause i know if i start the Arguement , maybe i t merajuk dekat sebulan , benda yang sama jadi , tak kira lah i salah ke tak , mmg i t merajuk lama. hehe . i suka dipujuk, so biarkan jelah my mom pujuk i kan?? hehe :)so i tanak citer sal tu, back to my mom bebel i tak keje, kata nya lah " keje ada tapi dia yang tanak " , " tak keje duit apa pun mak tanak kasi" HOLY SHIT ! dengar tada duit tuh yang tension satu badan ! dalah mymom sorang je rezeki i nie .haish .humm, well, bukan i tak carik keje, just bila carik keje , keje yang tak mau amik i bukan i tanak ! :) bodoh kan ! haha .humm, sabalah  makk, ada seru akak keje yee mak ?? :( heheh " seru kena kat dia ! nak keja pun nak kena ada seru panggil ka ? " haha, tergelak jugaklah bila dgq mak cakap cmnie, haha then i pulak cakap "niekan ketentuan allah, ada rezeki dari DIA nanti adalah mak, dah allah tanak kasi rezeki lagi . humm kekekeke" haha, i mmg pandai bercakapkan? tgk apa mak i kata pulak . " Allah mmg menentukan setiap apa di dunia , and mmg betul rezeki itu datang dari allah , dan berusaha itu lah yang allah suka, dan bukan jadi orang hanya menunggu duduk diam2 dan tgk nasib dia, mmg takkan berubah kalau asyik duduk mengadap lappy tuh ja . oke ! cakap pandai nak buat tak tau ! " amik hang lynda ! kan dah kena . haha . mmgi cakap pandai kan ? buat tak tau?? haish.. tunggulah , ad keje yang bagus akak keja terus, doakan jelah :)

No comments:

Post a Comment