Fellas :)

Sunday, February 20, 2011

Najat ouh Najat .

Bosan sungguh dan bosan ! and akhirnya timbul idea nak buat story sal minah nie . kekekek, and  telah dipersetujui oleh tuan punya body ! hehe ,
nak tau story die eyh ? :D

                        Najat Bt Fuat a.k.a TUan Punya Story
    Kisah si Najat nie lama tak lama lah,i heard that from Fenz, that time masa si Fenz Momo one of my BFF try nak flirt with Kya ( now standing for Najat Gf ) hee . start that time dgr lah gossip sal budak nie, menyampah ngn die masa tuh, kalau you guys tau gambar die semua nya kan mesti setengah mmg tak dapat nak tgk full lah , hahaha , pelik kan ? and our first meet masa Najat,Kya,Nesy,Nadia dtg Penang. and that time agak fun jugak lah, and masa tuh baru i realize yang si Najat nie extremely spoiled ! haha,alah, biasalah masa first meet kurang selesa jugak ,i bet die pun sama kan? masing2 belum bukak taring masing2 kan ? haha, now bila dah kenal lama baru tau kenapa si najat nie manja sangat ! :P and the suprised is Najat anak lord . ehehe, but totally i do respect her, cause die tak mengada cm anak lord yang i kenal before and die sangat low profile and she such a simple person from outside ! hehe, out side je ke ? aahh, cause kalau korang kenal , ada jugak cerewet die. hehe, biasalah semua ada kan ? and die tak nie jenis yang tak boley kena marah kot ! cepat touching maybe , hehe. kan ??? :D and die kalau bercakap mmg sangat kuat bercakap ! and you guys kalau whole day stick with her koranng ley dgr die bebel tambah sal gf die ! haha, bebel ada how she adored her ade, semua ada lah . haha , klakar minah nie, Plus die nie, kalau kita terlepas benda mean terlepas benda nak cakap contoh, " eyh you....eerrr ! takpelah, "kalau ini yang kuar dari mulut korang , for whole day she will keep askin bout " eyh you tadi you cakap pe? cakaplah" masa tgh borak tajuk lain pun tba2 die mencelah , " eyh you , you nak cakap sal apa tadi ? cakaplahh.... "  dengan muka sememeyh dia , hahahaha, she will never stop until we start . haha . serious ! complicated sikit minah nie ! and she such of spoiled child ! banyak benda dalam anak manja ! ada yang jenis anak manja dapat segala gala! ada yang jenis u have to do something for have something but you'll still have them , or mmg sgala-gala nya kena punch card. and she is the third type . hehehhe .but, ada jugak kelebihannya, cause diorang close between each other . kadang jelous ! serious najat ! i jelous sal you guys too closed je ! hehe, cause im not so closed with my family ! :( and najat you are so damn lucky cause you have a gf totally crazy bout you ! i wish ade guys yang perangai sebijik cm kya nie ! haha, sangat caring sangat loving sangat gentle sangat memahami soft spoken she spoiled you too much ! haha semua ada lah kat kya nie ! untung kau nyahh ! haha, so please care bout her, hope you guys get along forever ! hehe and i curik pic nie cause sweet sangat !





                                                                          sweet kan ???

    ouh yeah this baby ! why i called her baby cause she always merengek like baby nak susu ! hahahaha kan ??? hehehhe . this old baby love or crazy bout pink colour ! please mostly barang colour pink semua die nak ! hahaha, bayangkan lah kalau zippo pun die nak colour pink . if not die tak beli kot . hehehe, and here i list kan sesetengah barang colour pink , kehkehkeh ! hahahaha , jgn marah nahhh !

    Nahh, ini you boley guna for your blog but please edit nama kat bawah tuh.hehe
    Weyhh ! victoria secret nya sandals tau penat i carik ! lawakan ? hehehhe

    dasyattt kan colour pink dia ? hehehhe you nak ? but if you nak you cat kaler muda sikit yee.

    nanti bufday you mitak kya lappy baru .hahahahha !! cantik kaler die kan ?

    ini subang Tiffany and co ! hehe, sweet kan ?

    look ! sama cm you punya bag kan ? but this is pink coolour ! werk !

    u got pink zippo right ? her gf give to her !hehebut this is more nicer ! :P

    sweet tak barbie naek keta ? hahaha

    ini adalah skinny from roxy ! cantik ! i know you love this kind of skinny kan ? :P

    ini purse dari roxy ! hehe, get one la ! :P

    ehehe, penat tau dak i carik barang2 pink nie semua ! hahaa

    i rasa you bedrooms mesti cmnie kan ? hahaha

    see? she got pink handphone ! :P

    i rasa kalau ada permpuan pink cmnie kan mesti you nak couple ngn die ? hahaha, mesti you nak gf pun pin kan ? hahahaha

    haha, najat you are so sweet when you wear kain batik ! ehehehe,tak sama?lebih kurang je kan? :D





     HAHA,mesti you cakap i melampau kan ? ahh ! tak dulik blogg i suka i lah ! hahaha, amik kau ! panjang lebar tak ? ke tak cukup panjang ! ouh yeahhh ! one more thing , minah nie kalau jerit ! OMG !! hahahha, giler nak pecah cermin weyh ! heheheh, and najat benda yang i takkan lupa its when you bukak kung fu silat kat jetty , masa tuh you nak fight dgn kya, ingat ingat??? hahaha,
    tangan dan pergerakkan kaki dah sama cuma you tak lompat je masa tuh ! hahahaha  
    jangan marah haa? but najat ! kawan dgn you fun sangat ! ! kadang2 rasa nak geget you satu badan kasi koyak2 then buang kat laut .cause you suka delete gambar kalau kita tangkap ! benci you ! huh! hehehhehe, jangan marah haa ! and and and ! i do love when you sikat rambut depan i ! i feel like baby !auuuw auuww ! heheheh :D bungok je ! cukup lah ,stop here !!!!!!!! haha, ini je citer sal you cik NAJAT BT FUAT ! :D hahahah, hope you puas hati ! :P kalau ada yang nak marah , harap maaf nahh ! :D hehehe 

    sekian terima kasih :)

    2 comments:

    1. omg omg omg omg omg ! I tahu you lovessssssssss me! kn kn kn? Thanks sygggggggggggg I love you, love you, so much! :) :)

      ReplyDelete
    2. hahahha ! you know i love you kan ?? hahahahahah !! :D

      ReplyDelete