Fellas :)

Tuesday, February 15, 2011

nak kata huh tak ley nak kata humm tak ley . baca je lah . -.-

INI HANYALAH HIASAN CAUSE PEREMPUAN TUH LAGI HOT ! HAHAHA
Semuanya berlaku bila i and Najat sedang merokokan diri di Starbucks .Bukan lah nak menyibuk atau nak mengata orang , tapi pelik sangat bagi orang yang cmnie , apa motif diorang pakai tudung ala2 siti nurhaliza nampak rambut kat dahi then rambut nye blonde and hisap rokok selamber je kat starbucks . bagi i lah ye , perempuan cmnie bodoh . tak de motif kau nak cover kepala kau kalau wat cam tuh, bukanlah nak mengata . bab i pun smoke, tapi atleast i tak hipokrit orang orang yang cmtue, berlakon baik . orang tgk manis je . padahal ? haish . tapi tullah diri orang kan? nak wat cmner . tapi seriously , i still pelik okeyh . heheheh . pelik apa motif dia pakai tudung ala siti sedangkan rambut die blonde mampos and dia smoke . haish . pelik pelik .


 BUKANKAH INI SEXY ?? HAHA, HOT WOMAN WITH A HOT CIGAR?
Okay bila datang citer sal smoke , mesti orang tnya bila start smoke , bila nak stop  sehari berapa batang?? and soalan nie sume dah lali . 2hari satu kotak DUNHILL MENTHOL,start SMOKE SINCE I WAS AT FORM4 ,biler nak stop??? ini lah yang i sendiri pun tgh tunggu , bila lah nak stop, i try but i cant , once i smoke payah nak berhenti i try dah kot , but benda tak jadi .korang tunjuk gambar pape je lah i still tak kesah and i still can smoke like usuall . and, I BUKAN TANAK , i just cant . that all, sapa sanggup kalau makcik2 selalu usha tak elok, selalu orang usha pelik.ye, i faham , rokok nie buatkan kita nampak jahat kan ?? hehe . well,i rokok bukan sebab nak nampak jahat or try nak jadi jahat . no ! im just i dont know, once i stick maybe ill stuck forever ??? who know right ? :D
i cuba cari akibat dari smoke, ini ada gmbar die, bagi i geli, rasa takut tak . humm ! someone ! tolong buat i insaf ??? hehehe






SELAMAT MENONTON . HEHE. 
eeeewwwwww!! GELIKAN ??? hell yeah !

No comments:

Post a Comment