Fellas :)

Thursday, February 17, 2011

Pendapat saya lah ..


Hey blogger, acctually bosan giler nak update blog tak tau nak update apa, sampai ada sorang minah nie yang buat i realize something, belagaknya, nak mampos sangat !bujet kau hot gilak lah weyh? eyhH ! bodoh nya ! eee~ tak suka aku !tau lah kau lawa, tapi tak perlu berlagak sangat , eyh aku pun tak heran lah kalau tade kawan mcm kau kan ? haish , lama mana muka kau nak tahan kat muka kau , dah  tua kedut jugak ! and tada beza muka kau dgn sampah oke ?and and tak dinafikan diorng nya otak mmg besh ! becoz diorang creative ! and unic  haha , so from that i create this thing ! and pada kawan2 i kat luar and baca benda nie,jangan terasa ok, Just for certain people that act sucks ! oke :)

  • Here the kind of woman yang terlalu nakshow off sangat , what people call it ?? VINTAGE STYLE ! yeahh ! sangat popular masa sekarang, and this is too VINTAGE . yee ! mmg tak dinafikan korang sangat hebat bila bergaya ! tapi perangai korang yang kadang2 mengundang tuh ! addoii ! sumpah i nyampah giler ! tapi tak semua , kalau diberikan peratus maybe korang dalam 65% hanya bergaul dgn orang yang seangkatan dgn nya, kalau tgk kelompok korang mmg sama je . HAHA


  • And here kebanyakkan orang yang i kenal dgn berfashion macam ni, selalu nya sangat ego for the first time we meet, but biler dah lama kenal korang nanti tau diorang sangat gila2 and easy to be with , or other mean is comfortable with :) 







  • And ini adalah orang yang sememangnya hot dan sangat elegan,sweet,softpoken,gewdik,mengada,manja, all in one plus diorang hanya akan bergaul dgn yang seangkatan dengan nya, dan hanya mencari pasangan yang hott dan sememangnya orang yang macam ini adalah mau dimakan penampar kerana kekurangan ajar nya dan ketidak hormat nya kepada sesetengah orang, and tak semua lah, oke dalam 65% of them ?? hehe , baik laki dan baik perempuan .kalau korang semua ada yang kenal dgn orang2 yang tarafnya macam nie, korang mesti boley dgrperkataan ini always, i mean every single day mesti ada ! " eeewwww ! " dan " heyyy !" plus, " eyh wait, what is it ?? 'HAHA, kebanyakkan nya agak manja yang agak over atau sober ?? hahaha . and kalau lelaki metropolitan pulak , diorang ada satu pandangan yang rasanya " abg,agak2 penah tak makan kasut size 8?? " dan, "sorry, i tak biasa dgn all that stuff !"( means die nak cakap kononnya dia hanyalah yang dari hotstuff je???)kan??? haha
                                          


  • Ini pulak perihal budak budak ,brader brader, gadis gadis yang tergilakan GIGS or band band  baik dari Heavy Metal,Metal,Jazz,Ska,Indie,Underground .And tak dinafikan i ada jugak kawan2 yang dari puak2 ni, ada yang boley masuk kepala dan ada yang nak makan kaki, yang boley masuk kepala tuh sebab diorang jenis sempoi, jenis tak kesah , dan yang nak makan kasut nie jenis yang bujet hot,bujet sempoi,bujet kaya,bujet upto date,bujet segala bujet ! hahaha cause diorang pikir kita tak sekepala ngn diorang but tak dress macam mana diorang dress ?? itulah yang i penah dgr kawan i citer ?? bodoh kan ? haha . kebanyakkan diorang nie ada dua jenis ! yang satu jenis yang Drunker,Drug,Sex,Music, dan yang lagi satu, Music,and  photographyl, ini yang i penah dgr dari orang lah . diorang lah yang citer . dan kalau korang realize kebanyakkan budak2 dari geng2 INDIE nie semuanya creative, and i sendiri admit lah . ABSOLUTELY RIGHT laa .

Okay guys ini je yang i dapat describes from what i have been thru with all this kind of dude or babe :) hehe , ada yang ley masuk ada yang tak ley , ada pangai buruk gila and maybe not , like people say dont judge a book by its cover, and sekali lagi i mention , BUKAN SEMUA PERANGAI CM APA YANG I DESRIBES KAN , ok  heheheh  sorry korang kalau terasa bab i kutuk GENG GENG korang , hehehe,

No comments:

Post a Comment