Fellas :)

Thursday, February 17, 2011

saya sakit . .



bangun pagi dengar dah mak bebel , bukan pagi lah sangat , but tak kisah sangat mak bising cause salah i jugak .korang tau lastnyte i tiod lambat like always , my mom bising cakap i tak tau tido then i cakaplah bukan i tanak tido, but i ada masalah susah tido , humm , apa i nak buat . humm, mak i bising je . humm . :( then kan my mom tutup lampu bilik i , u guys tau tak die tutup suiz lampu yang kepala suiz bukan suiz dalam bilik  hiazzz, kelakar pun ada,geram pun ada, humm, tmbah2 i tgh demam,humm, then i tido i bangun lam kul 1 then  mandi ,kemas rumah, then i sambung tido , kepala berat sangat kot . hummm ,sampai pukul 6petang tadi , humm . then bangun lak mak bising lagi cakap i tido je, i sedih bab mak tak tau yang i tido for whole day . cause i demam, pale i berat sangat ,dada i sakit,tangan i nak genggam pun tak kuat . humm . humm, bila badan lemah apa pun tak daya, humm,  i tak makan dari pagi then malam kul 8 tadi baru makan , hummm, mmg lemah giler , nak mandi tadi , air sejukkk ,,rasa mencucuk badan nie, nak makan pun sama, humm, tapi mak ttp bebel, humm, mak tak tau anaknye demam , and i pulak bukan jenis nak mengadu sangat, tak nak nampak lemah sangat depan mak. hehe , ego kot , hehe,  kalau lah mak faham yang i sedang sakittt . . :(

No comments:

Post a Comment