Fellas :)

Monday, February 21, 2011

saya takut . .


saya TAKUT dan saya PENAKUT ! yee, mmg saya lah nie . humm, i nga online smpai kul 3lebey tadi,nak tido cause i rasa dah seram sejuk , then tiba2 i terdgr pintu depan diketuk lebey kurang 3 4 kali, humm, then i terus call one of my fren, thanks lee, you ada jugak even pas tuh kita gaduh ! huhu, but well, im freaking scared ! until im migrain then rasa nak muntah ! then rasa semput ! haa, ini lah yang i rasa bila i nervous ! sumpah ! nanges i  tadi ! nak g bilik mak takut kena marah nak tido ngn adik takut nak kuar bilik, humm, selamatlah i tido jenis bantal i ada yassiin, i amik yassin kuarkan, then i baca doa apa  yang patut. lebih menakutkan bila mak citer ptg tdi  yang ada sorang uncle tuh pengsan cause nmpak benda kat lift last week ? pikir tuh apa lagi terus nangis sorang2, then i rasa bulu roma asyik naik je , even i nga tulis blog nie pun sama, tak turun2 g bulu roma i, and i still rasa takut , humm, means malam esok i tido ngn adik lah ye... hummand thanks pada yang sesapa sudi call tadi :(  humm, pasnie i akan cuba tido awal . humm tanak tido lmbat lagi . :( takuut sangat ! 1time i dgr clear sgt cm tadi :( takutt !tadi i just doa and mintak sangat jgn tunjuk pape pun kat i ! and thanks too Jimie cause cakap kita tak kacau die so die takkan kacau kita  :( humm, thanks god tade yang pelik for now ,. :(

No comments:

Post a Comment