Fellas :)

Tuesday, March 1, 2011

This time for real .

apa yang for real ? boley tak kalau i cakap . Ive done trying and i dont want to have any more trial . yeah ive done and i dah penat mencuba utk fall in love and be in love . Im not a failure cause every single thing that i did it just not work , seriously ! its not working ! ada je penghalang ! badi apa tah yang kena i pun tak tau . humm, bukan tanak ada dalam Love or everything yang sangkut paut dgn Love . its just when i have one ada je yang penghalang . Tah tah kena bomoh ye tak ? hehe . syirik aite ! mana nak tau ! haahaha .dah lah malas nak bercerita panjang lebar i just nak cakap for now , i hanya akan BERKAWAN dan TAK AKAN LEBIH dari berkawan .pintu hati i dah tertutp, !and and ! its doesnt mean i kecewa ke apa k ! just with megat , its was my fault ! humm, i bukan kecewa tapi dah penat nak mencuba bila i sendiri tak da keyakinan dalam diri . humm . hope korang faham . yee, mmg i sunyi mmg i nak ada someone special but ive done trying .. humm, so i amek keputusan i takkan senang2 biar orang masuk dalam hati i . pintu hati i dah TUTUP ! for a serious thing ! dan kunci dah baling lam laut !! padan muka . haha . that all i nak mention! ingat i bukan kecewa just i dah give up nak mencuba ! so compilcated !okayh ! :|

~END~

No comments:

Post a Comment