Fellas :)

Monday, February 21, 2011

why should you done that ?

Dear Mr.Alem, last  post he is my MY FAKE HUNNY BUNNY, i pelik dgn you, and i pelik dgn i . i tak rasa i marah. cause apa yang jadi cuma i pelik dgn sikap you . and i tak boleh blame you and i tak boley blame gf you, cause benda nie hal korang, you cakap you dah break and gf you cakap tak. seriouly ? i nak argue sal benda cmnie ? bukan diri i  you,kalau nak bergaduh sal laki, so i mintak maaf cause i bgtau ur gf , benda betul , i tanak salah faham and i tanak i di tuduh rampas hak orang . i bukan perampas . im sorry :) and your gf did tell me yang you ada cakap something so i tanak lah post kat sini, i tak pernah pikir kita akan together betul2 but if ada jodoh i tak menolak, but when its comes to this , its sucks , i malas nak tuduh you penipu ke apake, u sendiri lah faham lah, if youre right prove it too me , if not, just shut up ! :) okay, btw, i still anggap you kawan i , we still can be fren, no worries :)

No comments:

Post a Comment