Fellas :)

Wednesday, March 2, 2011

2.3.2011 :)

Start the day when pagi pagi lah dah bising all because adik i tanak g sekolah my mom bising kan adik i and step dad i bisingkan mak i . serious shit i kuar i nmpak die bising2 at my mom, i pandang muka die tak lepas, i hate him ! sumpah ! I HATE MY STEP DAD ! that all ! i hate him so damn much ! hish ! i rasa tak salah mak i marah kan adik i bab die tanak g sekolah tapi laki bodo nie sgt stupido cause marah my mom cause ank nye tak g sekolah ! manje kan lagi anak ! one day anak kau nanti pijak kepala kau ! yes ! i hate my step dad ! huhu , conflic ! and i tak tidur until 8am i think then i tdo bila my mom masuk tido , ofcourse not with him ! fucker man !then i tidoo until lah i dgr pintu kena ketuk kuat punya " auntyy auntyy !! " i tak sedar ag just amik bantal tutup muka ! then again " aunty aunty aunty !! bangun lah dah lambat !" then i amik handphone tgk jam and i was shout on my bed " awal lagi lah ! baru pukul 11 !! " haha awal ke ? then " auntyy auntyy bangunn lah ! aliff datang nie !! " and i was like ? what ? aliff ?? hahhaa, straightly bangun dari katil and yang pelik i baru tersedar lepas beberapa call from him . hahahaha , then i kuar bilik, heheh masa i kuar bilik nie laah die terus grab i and kiss pipi i ! hahaha, can you imagine i just bagnun tido ,and mulut sapa tak berbau kan ? so busuk okay ! hahaha , then die ttap kiss ! see , even your bf tak sanggup okay ! hahaha . I LOVE YOU ARILL ! haha , then melayan lah diorang smpai lah diorang balik ! petang tadi adik nya tido awal letih agak nye ,and masa adik nya tido si abang nie apa lagi dah tada geng mula lah merepek sana sini, die amik penyapu abih satu umah die sapu . ahhaha , hehehhe, korang nak tau yang i syg sangat kat budak nie ! sumpah i sayang die sangat ! ! hehe , then then masa nk balik i mintak die kiss kat mulut guess what ? he kissed me on my lips ! hahaha you ada you ada ? tade kan ? hahahah








No comments:

Post a Comment