Fellas :)

Friday, March 4, 2011

Balas Dendam .

Balas dendam ? Jahatkan ..but that's is what im doin lastnyte . huhu. semua perasaan cmpur aduk pun ada, tapi suruh tukaq balik p pasword lama kan dah account hang dah kena hacked ngn aku. haha .nak  balas dendam kot lain tak ley ngn cara ni ja bagi hang malu .kesian tu kesian .tapi nak wat cmna . sapa suh hang mula kan dulu .and aku tau hang tau sapa yang buat kat hang . kan ?hummm, tue lah len kali jangan jadi laki yang macam dalam list nie >>>
  • tadak apa apa langsung tapi cakap cam hang ada semua nya.
  • jangan jadi laki yang tau nak berlagak dan cakap besar tapi hang bukan cm apa yang hang cakap.
  • jangan jadi laki yang kononya semua hang boleh dapat tapi sebenarnya hang tak boleh dapat .pasai tuh hang tak ley dapat aku. hang ingat aku bodoh ka nak kat hang.
  • bukan aku nak kata ka nak demand ka, tapi laki cm hang tak guna nak wat laki.blogger yang baca nie amap mesti kata " hang ingat hang tuh sesuai buat bini sangat ka ? " tapi dengaq nie dulu then baru hhampa judge .
  • hang jgn nak cover aku kononnya hang baik padahal hang lahh paling CELAKA besaq.
  • jangan jadi laki yang kuat sangat pura pura . salah ka hang nak bagitau benda betoi .bukan nya aku nak kesah.kalau hang jujur awai awai benda ni tak jadi aih. aku pun takkan buat nayaa kat hang. 
  • jangan jadi laki yang hang ingat semua perempuan hang boleh dapat .
  • pikirlah sikit apa ja ada kat hang yang semua pompuan nak kat hang. 
  • jangan jadi JANTAN. jadi LELAKI lah weyh! 
  • haa ! mmg hang mulut manis! hang pandai sangat amik hati , jaga hati. tapi aku cukup tak berkenan pangai hang yang nak berlagak sangat! 
  • padan muka aku dah kikis hang!  jahatkan aku? tapi aku buat  tuh sebab hang belagak, sebab hang anjing! hang layan aku hang layan betina lain. 
  • aku pernah jadi bodoh dengan Shahrul Shafify Khan sekali! aku takkan jadi bodoh berkali kali ngn jantan lain. 
  • hang jangan ingat aku diam aku leyh ikut apa hang mau ! hang silap .
Kan aku dah pesan dari awai lagi, jangan nak tipu, jujur please ,and kalau dari awai hang jujur ngn aku , aku rasa benda semua nie takkan jadi . tapi tak . hang ketegaq padan muka hang lah ! hang rasa lah malu, kawan kawan hang semua dah tau pangai hang ! well dude ! you deserved it !hampa mesti ingat aku jahat! aku jahat lain cause aku takkan jahat kalau orang tak wat hal ngn aku, ampa baik aku baik , ampa jahat. aku lagi jahat!mmg lah aku balas dendam melalui fb hang ja pun . tue pun kira baik tau aku just hacked and tulis bagi hang malu ja bukan deletd fb hang . tapi hampa semua jangan ingat aku tada hati dan perasaan aku pun kesian gak . masa nk buat pun aku pikir banyak kali . and lepas aku buat pun cm aku menyesal ,takpa aku nak hang sedaq sikit jaa. and aku tau hang tau aku yang buat sebab apa yang aku tulis banyak sal hang ngn aku kan . hahahhaa . aku saja buat cmtue nak bagi hang tau . aku bukan apa,aku buat nie jahat tapi aku care gak pasai hang,aku tak mau t hang rasa lagi teruk . okayh.so please lah, ubah pangai hang SIKIT ! cukup cukp lah nak tunjuk yang hang tuh dok umah lot . padahai tak,cukup2lah berlagak ngn keta honda padahai ejam punya! cukup2 lah hang belagak barang2 hangsemua jenama, padahai aku tau satu jaa barang jenama hang tuh pun TOPI hang ja . ubah pangai hang cuba stick ngn satu pompuan . aku tak mau nanti bila hang dah jumpa yang sesuai hang dia buat kan apa yang hang penah buat kat pompuan lain kot . hang gak nyesal .okayh .
kalau hmpa nak tau apa aku buat kat fb dia ? hahahaha . 
  1. aku deleted semua pompuan dalam fb dia,bukan semua lah cuma 3ribu punya kawan smpai tggl 1991 hahahah ! aku saja buat smpai tahun aku lahir.
  2. aku deleted gambaq2 dia.
  3. aku deleted page gf baru dia .
  4. aku edit gmbaq2 dia dgn kata kata agak memalukan! 
  5. aku post banyak banyak kat fb dia semua pasai apa yang dia dah penah wat. smpai kawan dia ada tnya , " lahh,cmnie ke kau layan pompuan weyh?" ' cmnie ke kau sebenarnya?' hahaha . 
  6. aku tukaq setting dia . aku bukan semua pada EVERYONE. 
  7. aku edit kat info dia " Aku mmang jantan tak guna,aku dah buat salah kat semua pompuan aku mintak maaf,aku janji aku akan berubah jadi yang lebih baik." 
Aku tak jahat sangat lah cuma aku buat benda tuh nak bagi hang bukak mata sikit baru hang tau nak ubah apa yang patut. kira baguih tau aku tak buat cm ex aku dulu . ex aku dulu aku bayar orang tuk ajaq dia. kira hang selamat sikit! aku tau hang baik cuma pangai hang tuh tak elok sangat!humm , pada yang luaq, Please hampa belajaq jadi jujur tuk awai perkenalan, kalau hampa dah start nak menipu awai2 smpai last ampa t jadi penipu ampa tau ! so please lah. okay. so pada jantan nie . aku mintak maaflah . and terima kasih selama ni hang dok bagi aku duit semua . terima kasih noohh . :))
IM DONE HERE . :)

2 comments: