Fellas :)

Wednesday, March 23, 2011

Dear Kawan

Kawan,
Saya rindu awak..
Tapi saya tahu awak tak rindu saya macam mana saya rindu awak.
Saya terasa bila awak rasa awak perlu something baru awak cari saya. 
Saya ni ada perasaan . 
Yee, saya memang jelous.
Dengan diorang bukan main lagi awak take care, 
Saya nie? yang dah bertahun kenal awak?
Tapi awak tak pernah nak take care macam mana diorang. 
Kadang2 saya rasa awak macam habis madu sepah dibuang.
Saya rindu kan awak kawan . 
Saya rindu kita lepak sama sama dulu .
Kita selalu lepak Starbucks .
Kita selalu dinner kat Dome.
Kita selalu pegi Gurney makan LokLok.
Awak ingat lagi tak ?
Tapi sekarang, saya rasa macam awak dah lupa semua tuh?
Saya minta maaf kalau apa yang saya cakap ni salah .
Tapi awak saya tetap sayangkan awak as my BFF! 
Saya tak tahu awak . 
Tapi jujur saya cakap saya sayang awak sebagai kawan baik saya.
Macam mana pun saya tetap ada dengan awak . 
ITU JANJI SAYA sebagai kawan baik awak .

No comments:

Post a Comment