Fellas :)

Friday, April 1, 2011

For Now I really hate to take serious for being in love .

i am in a relationship, but i hate to take it too serious . cause akan Memakan Diri saya sendiri . serious :( nak tahu perangai saya cmna bila couple ?
  1. too much of caring.dah nak masuk tahap Queen Control .but trust me, i just need to know every single thing whatever he need to do , i just need my couple to tell me everything or inform me everything :(
  2. too much of loving.YES! i akan jadi terlalu sayangkan couple i bila sampai satu tahap tuh i akan jadi teramat sakit dan kecewa bila die buat something yang agak melukakan . 
  3. too much think of craps. yea, i admit sometimes i slalu pikir bukan2, contoh, he's not anwering called after few time, he's not text me after few message, and i suka pikir bukan2 . i try tanak . but its keeps coming, bukan i nak :( 
  4. too much of jelousy. hell yeah ! ini sangat betul i mmg kuat jeles . 
  5. too much of spoiled . kalau ngn couple i, i jadi manja sangat . so maybe ada yang suka ada yang tak . 
  6.  too much of ego . sikit lah, kalau gaduh i suka lawan balik, but then i t slowly mintak maaf , but tgk keadaan kalau time i marah . mmg siaplah dia .hehe
  7. too much word of BREAK UP. ini slalu jadi  cause i jenis kalau gaduh , " dah, kita break!' and i tak maksudkan pun just marah kan . but sumpah tak maksudkan kecuali i dah muak gila . haha .and penah jadi jugak i gado mintak putus then die pun ta tahan kot, dia kata okay . then i yang melukut di tepi gantang . haha . 
  8. too much spent time with friends not boyfriend. yea, i tak suka lah nak dating selalu, that y i suka bf i stay jauh sikit. senang jumpa kadang2 bila jumpa kadang yang beshh rindu die lagii uwmph ~ heheh .
  9. i suka marah marah but then i suka majuk majuk then i suka kena pujuk pendek kata i sensitif :P
  10.  I suka geget hidung couple i ! habit dah ! haha
ini je kot so kalau rasa korang takot nak couple ngn i jangan dekat dengan i . :D beside i tak ready nak ada serious relation ag. cause i takut bila break . cause i bukan jenis cepat lupakan someone bila i dah syg . :)
~END ~

No comments:

Post a Comment