Fellas :)

Wednesday, March 23, 2011

he someone HUSBAND.

His name is Herry.from mallacca.
Yeah . Herry is the second of my exLOVER. 
i couple dengan dia around 1years. tak lama .
but dia matured and i love matured guys . 
and the reason why we break cause dia kena ikut pilihan family dia, 
yeah masa tu pun umur dia dah 24 and i was like 16. 
and for sure dia nak kena cari pasangan kan . 
and semestinya bukan i 
i terlalu muda tuk tu semua . 
even its hurt cause its suddenly 
but i guess kita kena terima qada dan qada'r kan? 
so dia bertunang dengan seorang adik kepada kawan kakak dia di melaka. 
and now yeah, he married with her .
CONGRATULATION HERRY . 
i wish your happiness .
insyallah semoga kekal ke anak cucu. 
and dengar now bini dia dah 2bulan setengah pregnant .
hummm, my first ex yang dah kawen . 
what about me ? 
insyallah ada jodoh adalah . :)

No comments:

Post a Comment