Fellas :)

Wednesday, March 23, 2011

Hujan

Tahu tak bila demam dan hujan badan kita dengan automatic nya akan jadi sejukk sangat macam ice? And that what i feel now. Urghh~ sumpah sejuk! korang pegang lah kaki i**boley ke?sangat sejukk !and and rasa die cm mencucuk okayh ! betul tak tipu !
selalu nya orang kata demam nie kalau nak cepat baik makan icecream?
jangan pilih icecream MALAYSIA . 
cause ice cream yang ley wat kita lega is ice cream yang mengandungi susu yang berlebihan.
and ice cream jugak boley mengurangkan panas didalam badan. 
and for sure please jangan amik lebey lebey lak ice cream .
kang lagi teruk , agak agak lah . 
guna akal fikiran bukan akal dilutut. 
hehehhe :D 
cakap pandai tapi diri sendiri pun tak makan . 
hahaha . 

2 comments:

  1. sumpah sedap ice-cream 2 u
    hehe. get well soon!! :)

    ReplyDelete
  2. haha. sangat sedap . thanx dada :D

    ReplyDelete