Fellas :)

Saturday, March 26, 2011

I had a bad dream and it so damn terrified me so bad !

Malam tadi kitorang means I , Nana, Fenz, Kya, Najat, Amy, Wani and her bf . Then lepak bercakap bergelak beromen . HAHA then balik but before that kitorang change table cause hujan . And yang buatkan sakit tuh . HUJAN . I kan pantang kena hujan . So mmg directly t demam . And hell yeah balik rumah mandi semua kepala i sumpah denyut nya auzubillah .Sakit tau dak ! Nak nanges je i . Then i terus tido je . Cause tak tahan sangat . Then then i tido lam 2 jam cmtuh nak, tiba tiba i terjaga dengan mimpi yang bengong ! menakutkan ! mengelikan ! romantic pun ada ! haha .
Kisahnye, i pergi interview at one boutique nie , and the boss i cute malay guy . And masa nga interview tuh die dok gatal2 dah . HAHA. Then die ajak g makan kat Batu Feringghi , i pun follow dah i follow tiba tiba i terjebak naik banana boat dengan Ain , dak melaka ex Molly . haha . Then, pastu turun dari banana boat i rushing ke back side door pintu hotel tuh, tah cmner silap masuk pintu, i masuk pintu yang bilik ular.Sumpah ! penuh ular !and ada yang cuba nak geget ! and i sempat lari, mana nak tau dah lari kuar dari pintu tuhada lagi sekor ular tedung yang terlepas dia nak geget ! i larikk  lagi ! alhamdulillah i terlepas . Masa i nga larik tuh sandal i terkeluar and ofcourse i takkan nak g amik lagi kan . haha . i lari lah terus kan . Then masa berjalan dekat tepi jalan at batu feringghi tuh ada one group girls disitu .Then i saw one group guys with a rambo knife . so i sangat takut i jalan kedepan. then i saw them is getting near to us . and i mula menyelit sebelah pompuan tuh and tah tiba2 one guys tuh tikam one girl tuh and and one guys with that rambo knife kejar i . Then i terjaga .!
And now i cant sleep eventhought pala i sumpah sakit nie ! :( badan i panas gila! nak demam lagi nei . haish . :(  i tak larat lah , baru bek demam . anti body lemah ! nama je chubby but lemah ! humm :( dammit ! i tak suka dema selalu okay . -___-

No comments:

Post a Comment