Fellas :)

Thursday, March 24, 2011

i need my drugs now .

I really need my drugs ! guess what its ? SHOPPING ! and i wish my mom didnt stop my allowance :( And i really need a bog amount to buy all this stuff ! i mean all this brand . Still got more, like clothes pants, make up, many more. But you guys want me to upload more ? Ofcourse NOT right? haha . so here its is  . So, if got my admire stalk my blog, " dude, buy all this and im gonna be your lover. "HAHAHA, okay ? :D
sangat simple and a bit vintage . i suka sangat nie ! COACH punya brands !

Ini plak dari TOPSHOP ! lawakan ? tak nampak perempuan sangat tak nampak kasar sangat !

Ini sandals JUICY COUTURE, i lebey selesa pakai sandlas cmnie compare dgn sandals tapak keras tak besh ! that y i suka yang macamnie. Beli banyak banyak pun takpa !! :D

ini dari ALDO ! i pernah nampak ni kat butik dia , sumpah ! lawa gila ! but mahal masa tuH ! and now lak i kan dah bankrupcy ! haha
Ini pulak perfume kesayangan saya !GUCCI FLORA. yang mana nak tau bau saya ! ciumlah perfume nie ! and i nak beli banyak banyak if i ada duit banyakk senang ! keep stock ! haha
DAMN ! nak sangat ni ! :(



OUH LOMO ! ini lomo digital ! ada g banyak ! And boley jadi gial dengan cute nye design lomo nie tau !
and i really wanna change my lappy :(
NO BLACCKBERRY !but BLACK IPHONE 4.! i tak suka bb, but i love i phone ! :)
INI YANG TERBAIK ! ada duitt lebey next mont nak sangat g holidayyy sangat sangatt ! :D ini kat PULAU PERHENTIAN . :)

No comments:

Post a Comment