Fellas :)

Thursday, March 17, 2011

Kan i dah pernah janji .

kan i dah pernah janji hati i tak nak terima sapa sapa lagi buat masa sekarang . 
cukup i just sayangkan orang tuh, tapi utk bersama . i akan cuba utk TIDAK .
pelikkan ? acctually benda betul i takutkan kebahagiaan sementara .
sebab i dah pernah sakit hampir setahun and semua sebab kebahagiaan. 
memang semua kat dunia nie, hanyalh dipinjamkan oleh TUHAN . 
so that means everything is temperory . takda yang kekalakan kat dunia nie . 
and what i mean by I TAKNAK KEBAHAGIAAN SEMENTARA, means 
i taknak hubungan yang hanya tahan beberapa bulan . 
tolong lah dah banyak yang i rasa . semua sakit . 
semua diakhiri dgn sakit sangat. 
and pada yang tak tahu jenis i nie 
kalau i rasa ada something yang menghalang dalam hubungan kami ,
baik dari die atau dari i
I akan cuba buatkan die bencikan i . 
atau i akan biarkan die cari point tuk sakitkan i  
i tak boley sakitkan hati orang 
cause i rasa sangat bersalah 
sebab tuh i akan mintak maaf pada orang yang i tak dapat terima dia .
sebab i takut benda tuh akan berbalik balik . 
and tetap sama . 
sama je yang i terima . humm .
but well,  ini dah takdir kan ? nak buat cmner . 
redha je . 
redha bukan means i mengalah 
tapi nak melaawan cmner lagi kan ?
humm, so story ngn mr. freaks, i sendiri back off . 
biar die rasa kenap i hilang, 
humm,i tak boley nak maen tarik tali lagi . 
so i back off . 
beside i tak rasa layak untuk dia . 
and girls yang close ngn die sekarang sangat sesuai dgn dia . 
i just hope you happy :) 
and dont worry you are still the coolest man dude ! :)

No comments:

Post a Comment