Fellas :)

Wednesday, March 2, 2011

Kau bujet nak Ana rafali tapi Kau sebenarnya Bob Marley ?

Kalau yang faham diam dan kalau yang tak faham meyh dekat dekat i explain , i terbaca status mamat nie, cara cakap seolah2 die dah cukup lengkap segala . tak kesahlah kau upto date tapi hal agama kau kuat lain citer nie kau pun berterabur mabuk nak kata tiap2 malam, badan kau apa je kau cacah! hish , layak ke kau nak cakap yang lain betina dan kau hanya maukan Perempuan sedangkan kau bukan lelaki tapi kau Jantan . mmg bukan hak i nak cakap sal hak atau tak tapi cara kau sangat tak betul lah mamat dah terang2 nampak kau havoc gila kot, ada hati nak mention cmtuh .haha, hish asal I rasa sakit hati padahal I baru je kenal mamat nie . haha . tapi cm bengang sangat ! cara die cakap cmtue , kalau diri kau tuh ade jugak 50 50 betul lain, ni dah sah2 70% diri kau tak betul . so pikir before mention okay . kau pun dah cukup matang ! yes i marah marah ! hahahahah
IM DONE !

No comments:

Post a Comment