Fellas :)

Friday, April 1, 2011

Kenapa ?

Soalan yang ke-1 : Kenapakah ramai sangat gf orang berkawan teman tapi mesra dengan lelaki yang single?
Soalan yang ke-2 : Kenapakah ramai sangat bf orang suka berkawan teman tapi mesra dengan gadis single?
Soalan yang lebey kurang sama je kan? Ada yang orang kata masing2 tak jujur . and yee sangat betul ada yang tak jujur tentang perasaan dan diri masing-masing . and ada jugak yang confious dengan pilihan diorang so diorang rasa better dengan cara cmnie maybe diorang ley dapat jawapan . sedangkan diorang tahu if diorang amik keputusan utk ada dalam situation macam nie . one of them tak kesah lah yang TTM dengan hak orang atau hak orang kepada yang TTM dengan si single ini akan sakit atau yang si hak orang ini yang nanti sakit cause dua dua dia tak dapat . kan ? So tak semua sebab nya diorang nak curang, and mostly peratus orang nak curang dalam 70% and orang confious lam 30%. HAHA boley ke? ini pendapat i lah yee kot . cause i pernah dalam keadaan cmnie . so i guess i know :) THE END ~

No comments:

Post a Comment