Fellas :)

Tuesday, March 15, 2011

MOTHERFUCKER!

I MARAH NIE ! 
yes , i marah ke ? 
TAK ! ini bukan marah ! 
ini tentang perasaan bengong !
dah lama tak wat pangai nie die buat balik pangai . 
Ingat senang ke suka orang dalam diam.
acctually, ini pun bukan suka.
Ini just harap ! or harapan . 
suka ke tuh ?? haha
IM FUCKING CONFIUS !
i sendiri buat choice tak nak couple . 
But now bukan citer sal couple, ini citer sal i dah mula syiokkk ! haish ! 
perluke ? tak perlu okay ! 
accctually ada dua orrang . hahaha 
dua dua hot stuff !
(korang mesti ingat i tamakkan?BUT IM NOT OKAYH !)

Okay, biar i citer sal yang sorang nie dulu . hehe .kalau one day die baca .seriously , YOU ! i malu ! haha .bukanlah suka cmna , and i sendiri taktau you suka kat i ke tak ? or yeah mmg baru sekarang you cakap you suka i , and you puji certain thing bout me , but that doesnt make me so sure that you liked me . seriously since dari tahun lepas kita kenal i try nak usha usha you but well, you kan hot stuff, and you seolah olah macam ini >>                      
and i cmnie >>        
doesnt mean yang sebab kan fesyen kita takkan stay together, tak but! kaum kaum you semua jenis cmttue, and i nye kaum semua jenis cool and bukan yang terlalu upto date sangat like you guys . erti kata lain fashion maniac . huhu . ini i perasan if you pun suka i . -.- haish susah lah cmnie . i tak tau cmner nak cakap . humm, i suka you and i takut nak suka you cause kaum kerabat you . i terfikir if kita couple pun mesti kaum you t kutuk cause jiwa i tak sama ngn jiwa korang :( cara i tak sama ngn cara korang . but you baik sangat -.- and even i tau peratus i nak flirt ngn you mmg sangat tipis , cause all the girls ngn you semua lebey kurang hot ah jugak -.-nak banding dgn i nie apelah yang ada  . huhu . kalau you baca ni mesti you pikir bukan2 kan ! salah you jugak ! the way you treat me like you give me hope , and im hoping for that :( tension tau ! werkk, and every single hour i stalk your page and its sucks ! im JELOUS! sakit tau hati ni! haish ! that y i benci suka orang jadi cmnie lah . -.- hummm .tapi you suka tak makna sayangkan ? tapi I nak warn kat you please i cepat sygkan orang . and i takut i sayang kan orang that y i slalu cari pasal ngn orang cause i takut nak sayangkan die when i sayangkan die i takut nak tggalkan dia . hummm ..-.-you i tau u t baca nie, and i so sorry cause i tersuka kat you i tak nia pun, i tau kita dah kawan lama .and you tak perlu balas apa i rasa ,i just nak you tau, kot kot ada chance ke well i tau takkan ada . -.-hish ! benci benci ! wrrrkkkk :P well, thanks for the word " DAH LAMA I NAK BAGITAU NIE SEMUA TAPI I MALU,NOW BARU I BERANI NAK BAGITAU YOU..." hehee . thanks :)

Nie citer sal sorang ag mamat ni , haha . i baru je kenal die compare mamat atas nie, tapi die nie berlagak sikit caranya . and you know what ? i suka orang cmnie ! buat i tercabar tuk flirt dia haha . tapi seriously i bagitau . hati i kuat lagi pada yang atas lah :)) mamat nie pun bukan tak okay. tepati ciri ciri yang i nak dalam, sosial dia, dia masih ingat apa yang dia perlu apa yang dia nak and benda apa patut dia buat, and die ngn family die pun baik . :) huhu . and cara die, gaya die, pemikiran die , lebihmatang . compare dari dude diatas . -.- i mean yg atas cara die nmpak cm remaja yang nak having funn je even he's not. huuhu,
well, i setakat boley suka jelah . dua dua nie hot stuff ! mati i nak flirt cmner ? hummm .. .
Tak salahkan nak sukakan orang selagi kita tak buat yang tak elokkan?? :)

No comments:

Post a Comment