Fellas :)

Wednesday, March 9, 2011

Please lah janganlah seharusnya .... :)


Pleasee lahh....
  1. Saya tak kenal awak sangat pun okayh.
  2. Number maxis awak pun saya tada .
  3. Nama manja awak pun saya tak tau.
  4. Apa favourite awak pun saya tak tahu okayh.
  5. Awak stay mana pun saya tak tahu. 
Janganlah....
  1. Jangan Minta couple tiba tiba . 
  2. Jangan paksa saya .
  3. Jangan cakap sesuka hati 
  4. Jangan buat bukan bukan .
  5. Jangan mintak simpati .
  6. Jangan berubah tiba-tiba
  7. Jangan hypocrite.
  8. Jangan bercakap seolah olah awak je yang betul .
  9. Jangan cuba nak manipulate saya .
  10. Jangan cuba nak berdalih .
Seharusnya....
  1. Fikir betul tak apa semua ni.
  2. Jangan terburu buru
  3. Jangan sedap mulut nak judge orang .
  4. Fikir apa yang patut aku buat 
  5. Sorry for what have you done . 
Okayh ! malas nak cakap banyak , I suka kawan  ngn you but i tak ready nak semua tuh, yeah i told you just for try, but bila i start act like ussual that means belum masa i nak couple lagi . okayh . and you doesnt seems look suitable being my BF . okayh. being someone special in my life . please lah . :( I tanak hubungan kita as kawan rosak .humm, and apa you cakap tadi " Pretend like we dont know each other"? boley ke ? sedang kan kita kenal ! humm , please lah ,, wake up okay dear ! :)

No comments:

Post a Comment