Fellas :)

Friday, March 11, 2011

Rindddddduuuu..

RINDU
  • rindu nak msg dari pagi petang siang malam .
  • rindu nak on call ja *tak tahan rindu .
  • rindu nak ada kekasih. 
  • rindu nak manja manja . 
  • rindu nak tengok movie sambil dok cubit2 . *hehe gataii nohh 
  • rindu nak pi tepi laut sama sama. 
  • rindu nak cakap " I LOVE YOU BIE " 
  • rindu nak kena geget kat lengan bila ketegaq .
  • rindu nak kena tampaq bila smoke depan dia . 
  • rindu nak gelak sama sama . 
  • rindu nak kutuk orang sama sama .
  • rindu nak gaduh gaduh . 
  • rindu perasaan cemburu. 
  • rindu perasaan rinduuuu .
  • rindu nak hugs 
  • rindu nak kiss 
  • rindu nak cakap ngn parents BF .
  • rindu nak kena peganng tangan . 
  • rindu nak pukui tangan bf bila dok mai curik makan ! minum takpa, share satu pinggan tak suka .*tue yang selalu kena marah, " tak sayang I lah tuh, nk sahre pun tak ley," bukan kedekut tapi habit i mmg tak suka share satu pinggan .
  • rindu nak nangess terukk bab gaduh. 
~acctually banyak yang nak rinduu nie, but ! i just cakap je i rindu cause right now, i mmg rasaaa rindu sangat but tak tau kat sapa i dok rindu . hahahaha . maybe nie lah kot, rindu nak ada bf ja . hahaha . :D but NOT NOW ! insyallah :)

2 comments: