Fellas :)

Wednesday, March 23, 2011

scandal ?

view dari belakang je ye, kang tunjuk muka ada yang kenal, kantoi t.and his name is Ezrie Zainy .
HAHA, 
rasa kelakar pun ada. Scandal?
urghh~ maybe not ! but dia nie baikk je !
walaupun ingin niat mencurang . haha
tapi kalau i dah scandal dgn dia nanti dah langgar prinsip I . 
no way kot ! unless dia single.
again dia photographer .
and his tiny lil afro make me like him ! 
HAHA
again nothing gonna be unless he is SINGLE! 
teman tapi mesra dulu :P
acctually the thing i hate about scandal 
cause  i pernah rasa bila my exbf kantoi dgn scandal dia dulu 
and its hurt so damn much !
seriously ! you guys tak nak tahu cmner i handle semua tu
that why i takut.
what goes around comes around kan?
fikirlah kalau kita buat orang sakit nanti kita sendiri nanti rasa 
and i sendiri pernah rasa
even laki nie baik and pencurang.HAHA
and and lagi korang nak tahu tak ? laki ni ex kawan baik exbf i . 
weirdo kan ? but this is what really happen . 
:)

No comments:

Post a Comment