Fellas :)

Monday, March 14, 2011

SpeedZone Entertainment Live Experience !

SUMPAH paling wooot wooot ! haha FUCKING AWESOME weyh ! 
terbaik nya I dah lama gila tak g club then bila pergi step nak dance pun dah lupa , but thanks god ley follow ! haha atlast nari nonstop smpai kul 2am .
Mula mula kemain semua pakat tak nak pegi , dok men tarik tali , then pujuk sana pujuk sini pujuk kiri pujuk kanan pergi jugak semua ! huhu .Niat nak pergi speedzone kat genting but semua busy keje . speedzone tour pun jadi lahh ! haha .kitorang ngat dah lambat cause door open at 9 and kitorang smpai kul 10, beratur panjang jugak . haish . morron ! haha . then before nak datang i dah malas dah nak datang cause i bukan nya kaki sangat ke club segala , so bial once i dah nak pegi club ,semua pakat nak jumpa lah, jumpa at sana lah , so before nak datang tuh dah pikir tak nak datnag cause malas jumpa makhluk makhluk yang Tak Betul sikit . huhu , But pikir nak enjoy peduli apa ye tak?
Masuk je dalam club I terus gerak ke bar grab air lah ! Free sapa tak nak ! tapi serious nak buat complain ! " Korang campur air ye dalam air ? " haha . sumpah tak rasa ! bengong ! but but before nak amik air tuh nga tunggu on my line . ada satu brader nie dok tersengih , muka i cm nak senyum ke tak , and i was ignoring himhuhu, look familiar, but tak kenal langsung sapa !dalam hati masa i walk away from him, ruginyetak say hye ! die cute ! haha sweet !kahkahkaha! haha, dok esok nye IM ngn HAZZIQ DELAVEGA, die kata die yang senyum at I , and die kata I sombong ! haha , dah agak dah mesti kena copp sombong ! padahal tak niat pun nak sombong , cuba kalau hazziq tuh yang tegur sah2 i t layan cara elok . haha .  ye tak ? nie tak die pun tercengang je . haha But yang pelik tuh masuk masuk club muka Hazziq je yang terperasan dulu . haha !taulah senyum awak shuwiit .                                     
End bout Hazziq kang lebey2 cakap i syok plak . haha .HAzziq I saja amik gambar nie ! you look hot dude ! handsoem ! hahaa ! tapi jangan perasan ye ! ini sebab edit je ! werkk !
Then pas dah puas minum, relax2 layan2, then terus ke dance floor . haha mmg woot woot terus smpai kul 2 pagi ! nak dengar tak reason kenapa i tak suka g club :
  1. Laki nye gatal2 .
  2. Laki orang pun lagi gatal . ( cm polis yang beristerikan artis tuh ) hahaha amik kau!
  3. Suka gesel2 badan ! eeew!! kauu ingat apa, dinding apa kau nak gesel sesuka hati ! 
  4. Ask for a dance .
  5. Music dia mmg lah kuat gila.but layan SEKALI SEKALA ! bukan selalu yee . 
  6. Nak cari one night stand boley lah ! kahkahkah! 
  7. Badan kalau tak kena cop ngn rokok tak sah !
  8. Kena pakai seksi seksi yang girly2 the type thats just not  me .
  • So ini lah sebab kenapa I tak suka nak pegi club sangat ! okeyh ! :)
Menari kalau tak kena tarik tak sahlah kan, thanks God Bobby and kawan2 die ada atleast ada gak laki yang cover kitorang ! huhu , kesian diaorang pusing satu club cari I n Nana masa kena tarik ngn Polis yangg beristerikan artis tuh . haha . I punya tolak 2laki nak nari ngn I atlast i nari ngn Bf orang . haha . kesian . yang  tak ley blah buat up and down ngn bf orang tuh ! thanks GOD handsome kan ! tuh pun sebab dia paksa ! h begging on me okay , then kesian , i pun okay kan je . haha . lama tak dance sumpah balik rumah penat nye ! ya allah ! nauzubillah ! penat nya ! huhu ,kaki rasa nak terkuar ,I ingat i sorang sekali semua ! bek kya yang cargas tuh pun kaki krem . huhu . :D But ! serious shit that is the freaking fucking awesome party ! if not , i wont be there at all . Muka saya hanya akan di kelihatan di kelab bila ada event yang besh saja . Kot saja saja mmg tak lah :)
Cakap penat kan tapi esok tuh gerak g batu ferringi bawak sandra, nesy and nadia g sana ! penat mmg lah ! jadi tak banyk cakap but what i try to do, is to make them happy :) hehe, ombak kat lautt tuh , Ya allah ! punya lah tggi, kitorang ahh gedik dah tau ada tsunami boley pulak pegi tepi laut , but before turn ke laut tuh boley plak masing2 mengucap . huhu . =.=' sapa tak takut mati kan ? huhu .haha, Im having a blast with them, thanks to Fenz, Kya , Nana, Nadia, Nesy, Sandra, Bobby,Syafiq, Daniel, and few more dude. lupa nama diorang sejenak ! haha totally lost ! :D Thanks thanks ! i lOve you guys ! kalau tada korang tak best tau! love you !

No comments:

Post a Comment