Fellas :)

Thursday, March 31, 2011

spent time with my cuzzy and my 4lil devil :)

Day First :)
Awal awal lagi disambut dengan jeritan 4 orang ank sedara I yang subhannallah sangatlah hyperaktif, baik yang laki baik yang pompuan . haha. Well, start lah mengomol setiap sorang demi sorang, kecuali Mea anak sedara i yang pompuan . die pelik sikit awal2 susah sangat nak berpelok cium nie . haha . yaang lain senang je . tapi at the middle buleyy gak . but atlast cari mummy die balik . haha.
Day Second :)
Bangun pepagi . urghh sangat lemah kot, tapi disebabkan anak anak buah kesayangan takpa,but but before that nak citer malam before tuh, haha. i ngn cousin i kat hall, then i g bathrooms, then dalam bathrooms tuh i dengar suara pompuan lam 2 3 orang kecik2 je suara die dok gelak2 . then i tnya cousin apa tuh, die kata paip air , then i tak caya, i g test ag, bunyik lagi dah seram giler dah masa tuh, then i suruh cousin i masuk sendiri and dengar but then dah tak bunyik ? pelikkan? terus i ajak cousin i tido ngn i kat hall, tak jadi tido bilik sorang2. haha . penakutkan ?? sumpah I PENAKUT . haha Okay sambung balik , then kitorang bangun then kul 10pagii gerak g Jusco at Perda and having Breakfast at mcD . subhanallah, bayangkan lah anak anak sedara i 4orang yang sungguh nya nakall sangat susah nak handle but itulah cabaran, kan kan? i still cari cara nak handle but guess what ? i tak pandai pujuk baby ? hummm :( tambah2 anak sedara i mia sangat susah dipujuk . hummm well, i masih tak pro . haha but then im having a lil shopping with them, cuzzy's aunty . haha, sangatt pening bila shopping ngn budak3 nie semua . but sumpahh ! penat tapi tak rasa ! cause happening ngn diorang tau tak! then at JJ ada tempat Dinasour , bawak diorang g tgk lak . haishh sangat lah pening melayan diorang  haha tapi beshh ngn i i sekali excited tau tak . hhahaha . aduii . best part is menari ngn diorang atas stage , hahaa . kelakr je . :D Then balik rumah semua dah penat mulaaa tidoooo ~ hahaha well, itu je keje budak budak kan ? minum susu tidoo je . haha . Malam kuar lepak sama bob, wany and ikhwan g melepak..bersama kaum kerabat si ikhwan kot and bob jugak di Bangkok station. ada yang kerek ada yang okay . haha yang penting wany terbaiik ! beshh lepakk ngn wany but tulahh asyik takda point nak lawan gelak dia . haha . Then,kami g karok kejap je. nyanyi satu lagu je . jadilah dari kosong kan ? haha . pas karok masing masing bawak haluan masing. haha . :D good night . sleeping beauty. :)
Day Third :)
Akibat balik lewat semalam terlanjur tido sampai pukul 1 . Ingat nak tido lebey but then dengar jeritan anak2 buah, terutama MEA ! again? yeahh ! cause die nie manja sangat ! yeah, and what i heard from all yang daddy nye too much spoiled her . pun tak elok jugak if terlalu manjakan anak jadi cm mea tuh haa, degil . tapi comeyy sgt ! haha so terjagalah i and start lah ruin i as baby sister for whoel day . but not whole half day .cause aunty dah bagi mandi, mea,aril,danish, aliff je lum. haha. so the time i nak kemas semua barang mainan yg satu umah bersepah, terbau satu haruman yang sgt uwmphH~  ALIFF BEYAKKK ! OMG ! yeahh, aunty die jugaklahhh yang kena cuci semuanya ! yeahh ! da lama sangat tak main ngn taik nie ! eeee yurk ! haha. then terus mandikan dia . and then duk relax kejap all baby time to feed you guys ;) 3 pinggang untuk 3orang anak sedara, cause aril tido masa nie . sian aril tak makan terus tido . sedap ouh diorang makan aunty diorang suap , 3 pinggang ooo ~ haha . then then , dah kenyang , kasi susu tidooo lagi . hahahaha . bangunnnn semua pakat nangis . " MUMMMYYYYYY !' hahahahah kelakarkan . but then i tgk aunty i handle diorang 4 orang , terbayang i cmner if i ada anak dalam beza umur tak banyak sah sah i jadi gila kena handle cm tuh kan >? haha .Rutin malam sekali lagi kuar dengan bob and ikhwan g jumpa jojo having dinner at mcd and tggu wany lepak char koey teow :)) hehe . then balik tido :) beshkann cmnie > hahahah .
Day Fourth :)
Bangun pagi siap siap breakfast semua dah dikejarkan utk ke air port antar cousin i , kak nana and my lil princess devil , mea balik kl !but before that singgah dulu di ice kacang famous . and mmet a group of guys, yg masa tuh i tgh bawak mangkuk ice kacang n hujan  ley tegur lak nak tolong ke tak ? bangang ! hujan doeee ! faham lah !! werkk ! :D but i cm biasa muka berlagak blahh je . hahaha. kerek siall minah nie kan ! hahaha  mmg pun . i pemalu . that y jadi berlagak . haha . then sampai di airpot ~ awal 2 jam setengah jugak di airport . tggu kaka beli ticket i pun amik move jalan pulangg . ahah . not jalan nek keta lah . :D haha . then drive smpai ke Perda balik . then , strat online .. hahaha . jam tepat menunjukkan kul 6 petang , mula keluar ke balkoni melihat kebawah dari tgkat 7 ada yang bermain bola , dan yg paling penting brohh dgn 1suite baju merah kasut merah  hahaha . mmg sweeet sangat !Then malam kuar lepak lagi dengan bob,wany,ikhwan,shapiq,torres,rambut straight,hahah,azmi, and couple nie . -.- hahaha . werkk ~sampai pukul 2 baru gerak balik . beshh nak lepakk ari2 boley tak ? hahahah :D then until now tak tido onlineeeeeeeee je keje i .YES ! i ni keje i ! hahahah :D genaplah hari hari i dirumah aunty i  . haha dan anak anak sedara yang hyper sgty . haha
~END~

No comments:

Post a Comment