Fellas :)

Saturday, April 30, 2011

sweetCOUPLE :)

i stalk one of the couple nie, 
sweet sangat diorang sangat nampak loving gila weyh !
and her bf is exactly just my type.
JELOUS siyalll ! haha . 
and make me wanna have 1 boyfriend then
:( rindu zaman ada couple dulu weyh . 
haish masalah masalah .
tanak tanak tanak pikir please . 
focus focus focus . !
LMFAO !

newbabyborn ,

newbabyborn? from me ? ouh gosh ! absolutely NOT . haahaa. acctually mak i amik anak angkat .and the baby only 3day, his old . okay . he was born by 27.4.2011 at 6.13pm. heee and his name is maybe SYAFII IEMAN tak confirm lagi namanye , huhu but inilah nama yang mak nak letak utk die, and die comey sangat . !you know what , kulit die lembut sangat rasa cm seolah olah kalau kasar sikit takut terkoyak kulitnya, and tapak kaki die panjangnya jari kelinking i je . huhu, hidungnya ta yah cakap comeyy sangat ! heee, rambut die lembut , tahu tak perasaan bila kita dukung baby and pandang dalam mata dia, perasaan tuh jadi lain tau tak ? tak caya cuba korang buat . and terus rasa sayang tuh lain sangat . and and and seriously i fall in love with the baby and if betu baby tuh jadi anak angkat my mom ! seriously i will love him like forever . Ya Allah, mudahkan lah rezeki ibu ku, berikanlah zuriat ini kepadanya ya allah :))

FIRDAUSYAHYA

he called me tonight . 
" hello. hye . " 
 " kenapa called ? " 
" i just wanna say goodnight .. tak boleh ke ? " 
"ummm... " 
"its, okay ,goodnight bye " 
" goodnight ,,, bye " 
tak sempat nak say bye, die dah letak telephone ,
then im feel guilty for what ive been doin . 
then i text kat dia " sorry.. " 
then dia balas, " takpe aku faham . . " 
then dia diam after few second dia call . 
" 2missed calls from FIRDAUSYAHYA. " 
aku tak pick up, then aku text dia " kenapa masih nak call sedangkan kau tahu itu hanya sakitkan hati aku ? "
then dia diam , langsung tak berbalas aku tau dia marah , tapi aku tahu ini je yang mampu buat aku dan dia jauh , 
maaf firdausyahya :( kerana aku sayang aku buat macam ni . -.-

Thursday, April 28, 2011

kawan

kawan, korang ingat aku lagi ? 
kawan, korang rindu aku tak ? 
kawan, korang rasa aku menyusahkan tak ?
kawan, korang sayang aku tak ?
kawan, korang akan ada dengan aku tak bila aku susah dan senang ? 
kawan, korang akan back up aku tak ? 
kawan, korang akan lupakan aku tak ? 
kawan, kenapa aku tanya semua nie ? 
sebab aku tak AKAN lupakan korang , 
takkan pernah stop rindu korang, 
takkan pernah rasa korang menyusahkan ,
takkan pernah tipu yang aku mms sayangkan korang, 
takkan pernah hilang selagi yang mampu tuk ada dengan korang susah atau senang . 
takkan pernah hilang tuk back up korang . 
ini lah janji aku . aku takkan pernah lupakan kawan aku semua . aku sayang semua kawan2 aku . 
korang terbaik . MUNGKIN . 
ini yang aku rasa . kot mana pun aku bangga ada korang dengan aku . 
terima kasih kawan . 

boley saya cakap , saya tanak cinta lagi ?

  • money
  • family
  • happiness
  • future 
  • love
the thing i need to focus on now . love ? put aside first .
kalau dalam hati ada cinta , dalam cinta ada apa ? dalam apa kena ada apa ? complicated kan ? sangat !
masih belum sempurna dan takkan pernah jadi sempurna selagi tiada pelengkap untuk kita sempurna .

motif?

sekali lagi gagal bercinta . skema tak ? :D

thanksalotmydedear.

terima kasih wujud dalam hidup aku even kehadiran kau sementara . terima kasih bagi aku pinjam kasih sayang kau ,dan sekarang aku bagi balik kasih sayang kau even aku makan hati dan aku mengaku agak terluka semua yang terjadi . kau tak salah sayang, apa kau buat betul tapi aku tak boleh terima kalau harapan yang kau bagi bukan apa yang aku harapkan . cant deny ILOVEYOU so , tapi maaf aku terpaksa pergi jugak . aku percaya jodoh ada dimana mana, dan kalau jodoh kau dan aku, aku yaking kau sendiri datang kat aku . tapi buat masa nie . biarlah aku pergi . TERIMAKASIH sekali lagi aku redha . dan FIRDAUS YAHYA aku nak kau tau yee aku sayang kan kau . aku bodoh kerana ada habit cepat ssayangkan orang tapi aku tak pernah menyesal sayangkan kau . terima kasih kau. :) kau buat aku sedar rupa bukan segala, sebab for the first time i fall for someone like you . the power of love does exist . sekali lagi terima kasih kau  . aku hargai semua nya . insyallah bila aku dah cool jangan risau aku sendiri yang akan amik handphone dan dial number kau . percayalah .

kau

kau akan rinsu aku tak bila aku takda ?
kau akan ingat aku tak macam mana aku ingat kau sekarang?
kau akan jeleous tak kalau aku ada orang lain ?

Wednesday, April 27, 2011

bola ?

apa ada dengan bola ? secara serious nye memang aku bukan pandai main bola ke tengok bola ke tau sal game bola ke memang tak pandai . haha tapi aku minat lepak tengok bola , serious shit ! aku minat . haha . dengan time diorang sorakkkk ! cm semalam lah g tengok game MU diorang sorakkk ! haishh beshh ! haha . first goal aku just gelak je . nak sorak tak ley second goal tersorak jugak ! hahaha . best tau ! haha thanks cuzzy sudi bawak saya ! love :)

hobi kau memang suka main tarik tali dan cita cita kau menyakitkan hati orang kan?

kau bersayangkan aku hari ini dan esok kau sebalik .
aku penat dengan kau wahai lelaki . 
kau sakitkan hati aku dalam diam .
even kau tak nampak apa yang kau buat . 
takpa aku faham dan aku biar kan je . 
aku akan buat apa yang kau nak . 
aku akan bagi apa yang kau nak .
 kalau aku diam sekarang ,
aku nak tanya kau , 
kau rindukan aku tak ?
kau akan rasa tak apa yang aku rasa utk kau sekarang? 
mungkin ye mungkin tidak kan . 
dan kenapa kau masih nak cakap kau sayangkan aku sedangkan kau dah ada pilihan kau .
tariklah tali selagi kau mampu sakitkanlah tangan yang kau tarik . 

~END~

Wednesday, April 20, 2011

dedearr ..

FIRDAUSYAHYA,
Dearr, i nak you faham and i bukan obses and i bukanya tak nak you. First i tak obses pun dengan you if ayat nie yang you cakap dengan i . i suka berkawan dengan you, yee i nak you and i nak you jadi someone lam life i . even ada benda yang i rasa , why should i choose you? but trust me i dont even have the answer . what i feel now its im really comfortable with you . and i terima and hormat keputusan dengan you even you agak jahat cause you asyik main tarik tali dengan i . haishh . humm . but dear.. jangan trlepas cakap dengan i , cause you tau kan i ego , and i akan buat even i tak nak benda tuh . i dont want to lose you atleast now? NO .  so please yee sayang. :) i hormat keputusan you , and i still dont care yang i nak cakap i still need you . okay sayang ? ill be here and i still dengan keputusan i . :) terima kasih sekali lagi you ada dengan i :)

i am mad cause of myself

aku marahkan diri aku sendiri dan bukan orang lain.aku marah bukan sebab aku kena maki ke apa tapi aku marah sebab aku yang bodoh.aku marah sebab aku yang bangang . aku tak ley control aku punya anger .and the end aku lepaskan apa yang aku suka je . atlast aku yang sakit . hurt tau dak ! humm . but guess what , this is what i deserverd ! LMFAO !

i am simply love someone but im not simply giving my heart away :)

FIRDAUSYAHYA .
someone i just knew,
someone i just fall, 
its all because my bad habit 
easy to fall in love. 
but im not that easy to give my hearts completely . 
i do admit  
im kinda like this dude 
and kinda "sayang" this dude , 
but is there any "cinta" ? 
absolutely NO .
he the kind of man that really i had to make as a good friend of my :)
thanks boo, come into my life . :)

Monday, April 18, 2011

i learn something from you :)


The last breathe
I breathe with you
The last joy
I had joy with you
The last kiss 
I kiss with you
The last hugs
I hugs with you
The last love
Im in love with you
The last tears
I cry cause of you
The last sadness
Im depressed cause of you
The first man I ever love
You are the one
The last one I want to be with
Absolutely not you .
From everything I learned
When you were with me
From every soul I feel
When we are together
From every tears
You make it fall
From the promise you give it up to me
You break it up every single of that
Near by A years I took time to forget everything
From happier too sadness
From A to Z
Everything bout you
Is in my hand
The memory never be end
And Im glad I learned everything from what did happen .
Now almost 2years and 2month
We’re not together
And im happy finally I realize
You are not the one which I wanna spent my whole life with you .
And do thanks to you cause you make me
Became someone with a brave hearts
And I never regret had you in my life before
Cause again from you I learned everything :)

~END~


Saturday, April 16, 2011

good morning :)

Last but not least perempuan insomnia nie nak tido , now its about 5.54am :) what a great time kan? dahlah esok nak bangun awal . whatever is , i need to get my sleep, peeps ! love you guys ! i love my bff ! my friends ! my family ! lover ? nahhh ~ IM SINGLE ! ;p
bye :)

MAHARAJALAWAK

well, abviously AMIR not deserve to be in pun ! haha . bukan benci dengan die yee peeps je rasa annoying sgt dengan lawak die tah pape . sangat lah annoying ! kalau die menang sumpah semua buta . hahaha that all, yang penting ! NABIL, JOZAN  SEPAH terbaikkk !!!!! :P

kadang kadang

Kadang-kadang kita lupa nak tanya khabar si dia
Kadang-kadang kita selalu ingat dia tak ingat kita
Kadang-kadang kita selalu lupa segala kenangan bersama
Kadang-kadang kita hanya ingin tahu daripada mengambil tahu
Kadang-kadang kita hanya pandai berkata-kata daripada melakukannya
Kadang-kadang kita tak sedar yang ramai orang menyayangi kita
Kadang-kadang kita tak sedar yang kita sakitkan hati kawan kita
Kadang-kadang kita tak sedar yang kita membuatkan seseorang kecewa
Kadang-kadang kita tak sedar apa yang kita katakan itu yang kita lakukan
Kadang-kadang kita tak tahu ada yang ambil berat tentang kita
Kadang-kadang kita tak tahu yg dia tak suka kita
Kadang-kadang kita tak tau pula yg serius itu benar2 serius
Kadang-kadang kita tak respect kawan kita yg byk membantu kita
Kadang-kadang kita hanya akan ingat seseorang bila kita memerlukan
Kadang-kadang kita akan lupa kawan bila kita sedang gembira
Kadang-kadang kita akan menyalahkan seseorang jika ketinggalan sesuatu berita
Kadang-kadang kita akan menyalahkan seseorang walhal kesalahan itu berpunca drp kita
Kadang-kadang kita akan utamakan yg baru drp yg lama
Kadang-kadang kita akan tersentap kalau si dia menegur kita
Kadang-kadang kita cakap kita takkan begitu padahal kita lakukan juga
Kadang-kadang kita cuba melakukan yang terbaik padahal kita menyusahkan orang lain
Kadang-kadang kita suka memerhati drp kita menegur
Kadang-kadang kita mengharapkan pertolongan tanpa kita meluahkannya
Kadang-kadang kita sentiasa kelihatan happy padahal hanya kita saja yg tahu
Kadang-kadang kita hanya nampak kesalahan orang lain drp kesalahan diri kita
Kadang-kadang kita senang lupa jasa sahabat kita akibat sesuatu pertelingkahan kecil sahaja
Kadang-kadang kita selalu ingat kita saja betul
Kadang-kadang kita sukar mendengar pendapat orang lain
Kadang-kadang kita selalu fikir sesuatu yg serius itu sesuatu yg remeh temeh
Kadang-kadang kita terlalu berfikiran singkat tanpa memikirkan kesudahannya..

double meaniing ! lol





N-Nothing on me.
O-ordinary girl :)
R-relax .
S-style sometimes.
Y-yea, im in messy sometimes.
A-and i hate FUCKER.
Z-zack@shah my ex lover that ill never forget !
D-dont you ever think im easily to fall for you cause i wont if you did :)
L-lynda is my nick names :)
I-i hate pretender !
N-never and ever think i will love you if you cant accept the way i am .
D-dont you know how exactly i am ? then you are not qualified to be my lover :)
A-and im a tuff girls eventhought i cry alots !

moody

suddenly i lost my mood, dunno why, im  BLANK . if you guys ask me, what are you thinks alot ? forget it . and i will say , " im blank and i think bout nothing ! and i dont even know what is on my mind," yeah, im totally blank . and please do tell me what i need to be focus on . i need to go somewhere to rest my mind , and can make me clearly think of my future and i wont stucks like this . im tired already, please do someone tell me how . :(

more i know you more i lost you

let me keep everything inside until i found something to improved.
let me act like nothing happen even inside its hurt so bad, 
Dear Allah help me to find the way for i stop loving someone for easily,
Its not so bad for loving someone and its not so good to keep hurting ourself cause of love doesnt exist .
the truth is there you and me from two different world,
just like Calvin Klien and Roxy .
and the choice you got between 4inch of heel too 6inch of heels .
and i dont even wear 2inch of heels, 
the simple of me and more the comfortable i got :)
dont you realize i always keep my smile there 
stay and it wont change cause i wont allowed you too look at me with a sad emotion
im not to good to hide my expression
yet you catch me up with a tears at my cheek .
you try to wiped it out
but more its falls 
the tears cant stop falling but guess what still stay and wont change?
i keep smiling eventhough its hard to watching you by my side .
more harder cause i know i wont and i will never had even a second to hold you in my arms
to cry on your shoulder
to hugs you tight
to kiss you softly 
to hold your hand 
to looking into your eyes and tell you 
" baby, its me you looking for and ill love yaa for a single second of mylife " 
and i know i wont had a change to tell you that 
but here it is 
im still happy and im still smiling
even its so damn hurting me cause i know 
                                                                   i will never hold you .....
~END~

Friday, April 15, 2011

teeehheee ~

Meor Ahmad Haqimy bin Abdul Halim
Here it is ! something bout you :)

Tuesday, April 12, 2011

Tak percaya lah awak S I N G L E .

Perlukah saya bersumpah untuk membuktikan saya benar, 
Yee saya single . 
jangan tanya lah kenapa . 
tapi hati nie keliru , 
nak bercinta tapi takut .
haishh janganlah korang tanya lagi kenapa i single, 
korang ingat best sangat ke single ?
hummm . sedihh and jelous tau tengok orang len .
tapi nak wat cmner dah ini yang i rasa .
and now i dah bukak borang and hanya pada yang berumur 24 ke atas .
heeeeeeee ~ okay . :)
beside i tak lawa. 
tak ada yang menarik . 
tak baik mana pun . 
tapi yang pasti saya seorang yang setia . :)

k a r m a

i always believe in K A R M A . and yeah its really happen . Once you hurt someone, twice you will get, twice you gave, triple you will own . :) nothing is free, you got to pay what you have, what you gave and you will get what you gave :)

kebetulan ?

Kebetulan i pergi club, 
kebetulan dok usha dia ngn girl tgh dance,
kebetulan awek die hilang 
,kebetulan die datang ask for a dance specially for his birthday , 
kebetulan esok 2hari pas tuh jumpa dalam facebook,
kebetulan 1bulan lepas means AHAD baru nie,
kebetulan jumpa die kat starbuck,
kebetulan die kawan kepada kawan i, 
and ini semua kebetulan . 
Kebetulaan die comey sangatt.. 
Muka die sweet, 
Muka die sejukk je pandang.. 
dammit ! tapi i tau, i would never say hye to himm . 
dammit again ! i never meant to be with you 
dude, i rasa semua kebetulan buat i gilakan you ! shitty !

Monday, April 11, 2011

krabi island :)

someone ask me ,
" dear nak ikot i tak pegi Krabi Island ?? "
nahhhhh " i nakkkkk sangatt sayanggg oi . ! "huuhuu 
tapi " i tada pasporttttt ... :(( " 
hummm but pasport nak wat murah je . 
RM 100, but my mom ??
kasi ke tak kasi ke tak kasi ke tak ?? huhuhuhu .
pegi sana suma dia supportt ... 
mak nak pegiiii ! pleaseeee ! :(
KRABI ISLAND ?? 
sapa tanak pergii ??? kann kannn ??
 makkk bagillahhhh yeeee ! :D

saya duri dan saya racun

saya duri dalam diri saya sendiri .
saya racun dalam diri saya sendiri .
saya sakitkan diri sendiri .
saya sendiri biar racun,racun kan diri sendiri .
jangan dekat dengan saya .
kerana saya sial .
jangan hilang terus dari saya
kerana sebenarnya saya perlukan semua .
hidup saya penuh dengan airmata .
kerana saya tahu bahagia bukan sahabat saya .
hidup saya penuh dengan gelak tawa .
tapi dalam saya menangis .
saya buat itu saya buat ini .
dan penghujung saya tanya diri sendiri ,
inikah yang saya perlu, inikah yang saya nak ?
hidup saya tak ada pegangan,
sebab saya sendiri tak pasti apa yang saya nak .
kebahagiaan saya cari masih kabur dan saya tak jumpa jalan .
jangan dekat dengan saya kerana saya racun yang akan membunuh diri sendiri .
jangan hilang dari saya kerana duri akan menikam diri saya sendiri .

~ E N D ~

Sunday, April 10, 2011

first time in my life !

Hell yeah first time in my life i masuk club pakai sandals pink colour ? You guys bayangkan ? haha . nahh acctually i masuk club pakai heels but then kasut i tersangkut at kerusi then cmner tah boley terkuar lak tali kasut tuh , mau tak malu jalan pakai sandals . haha serious shit malu je dalam club tuh . haha then boley pulak terserempak dengan guys nie, OMG . sapa lagi hazziq and hykal . shitty tol . haha . then then , second time i nak g ladies terserempak dengan hykal he was alone and i jalan tunduk je i tak berani nak pandang muka die serious ly  haha maluuu kot pakai sandals je . haha . but then i saw he was dance with some other girl . eewww ! btw, dia pendek ! huhu . tinggi dalam 3 inci je dari i . -__- haha . One more thing i never never never mabuk laut and i mabuk laut sampai muntah muntah tepi laut . haha . teruk gila rasa . padahal minum sikit je kot . haish . -___- then jumpa yda and lily ... :) they are so sweeettt like candy . heheee :)  i am having fun with themmm . sayang diorang sume, Fenz, Nana, Dhia, Sandra, Najat, Kya, Yda, and Lily :))

Wednesday, April 6, 2011

Kalau kalah itu bukti orang yang lemah . 
Maknanya aku seorang yang lemah . 
Kalau menang itu bukti orang yang berjaya. 
Maknanya aku takkan pernah berjaya .
Kalau sakit itu untuk orang yang gagal 
Maknanya aku hanya menunggu mati .
Tapi kau,kau dan kau silap .
Aku lemah di mata kau kau dan kau .
Tapi aku cuba bangkit dari kelemahan aku dalam diam .
Walau aku tak terus naik seperti kau kau dan kau .
Tapi aku bangga kerana aku masih mencuba walau satu demi satu langkah .

Bukan Baik Atau Buat Baik .

Faham tak maksud caption dia? Dah 3hari tok saya di ward . And 3 malam jugak saya jaga tok saya. Ada yang kata saya dok buat baik jaga tok, and ada yang kata saya baik jaga tok . And sini saya nak huraikan kebenaran dia . :) Sebab saya jaga tok saya, cause . tak da orang nak jaga . aunty i semua busy ,and other cousin ada yang dah kawen and busy with their works . and i yang available , and kebetulan tok i dah pernah jaga i dari kecik . so why not now i balas balik kan ? jaga tok saya balik . So please jangan cakap saya baik atau buat buat baik , saya jaga tok saya bersengkang mata cause balas balik jasa yang tok saya pernah jaga saya .Itu je  :) And please doakan tok saya baik baik aja  . okay . alhamdulillah now she getting okay , better than lastnyte . Sakit apa ? tok sakit, kencing manis ,darah tinggi and jantung and doc syak pulak buah pinggang . humm, hope not . And insyallah esok atau lusa tok akan kuar lah . :)
~END~

Tuesday, April 5, 2011

malam ini malam jiwang saya .

Jiwang . Apa itu jiwang ? ada banyak jenis jiwang bial orang sedang berjiwang . Jenis yang i sedang berjiwang , is Jiwang yang bukan sebab angau . Tapi sebab dah bosan dengan semua nie . Hummm . Kalau satu hari I dah tak da perasaan nak bercinta jangan salahkan i . Sebab hati i dah keras  . Dah kelat dah tak ley nak rasa apa apa . Kecuali sakit , Yee, selalu kecewa . itulah saya .Kadang kadang i sendiri yang cari kekecewaan tuh and kadang kadang dah selalu sangat dikecewakan.And now dalam tahun nie, Mostly i banyak biarkan semua benda jadi . Orang ajak couple i Yes kan , Orang mintak break i Yeskan . senang cakap , perasaan tuh dah tak sehangat dulu . Badi si shah ke yang buat i jadi macam ni i sendiri pun tak tau .Humm . tapi yang pasti apa yang  i rasa adalah confindent level i tuk ada someone special dah tak da . I tak rasa yang i ley bahagia . And i tak rasa i boley dapat apa yang i nak . And i rasa cm seolah olah i tak layak utk ada someone yang ley sayangkan i . Apa tah sial apa yang hinggap kat diri i sendiri i pun tak tau ,And irasa i nak ada BF , but then i lupa i takut dikecewakan . hummm susah betullah . Jodoh ada dimana mana . and i percayakan itu and yee i percayakan takdir . Dan i tau jodoh i belum sampai . tapi kalau sampai masa jodoh i sampai dan i tak ley nak bercinta ? macam mana ?? hummmmm . i tak nak pikir banyak cause i tak dapat pikir lagi  . Hummm . :( insyallah , adalah jodoh i tuh kan ? sapa tanak hidup bahagia , and sapa tak nak ada husband yang sayangkan kita ? mungkin bukan sekarang kan ? Insyaallah , i sentiasa akan tunggu walau i dah tak kuat :)

Saturday, April 2, 2011

~lepakk je today . :)

IM LATE . 
Yes, im late,late tuk dating sama MIMI .
Luckily adik i kejutkan i . 
If not mmg tak bangun lah i .
So i mandi gila cepat and thanks GOD 
Semalam i dah cuci rambut if not mati lah nak cuci rambut lagi kan . 
Then i sampai ke Gurney Drive around kul 3 , cepatkan ?
Bangun pukul 1lbey . sampai pukul 3 ? haha . 
Then after half and hour meetlah Miss Rambut Gorgeous Mimi.
HAHA, she look chubby ! and me so chubby ! haha .
Itulah yang diungkapkan dua gadis ini :) 
Then terus gerak g panggung, beli ticket . 
We watch Big Momma !! yeahh ! love it ! 
Then dalam wayang sumpah perot bunyi . ahhaha . 
I punya nak cover tak kasi bunyi tau tak ? hahaha
Lapppaaaaar cause gerak terus dari rumah tak makan .
Then dah enjoy gelak gelak semua dengan movie tuh. 
Well, Big Momma AWESOME
Kami menuju ke MCD !
Lapar sangat weeyhh, 
Then  makan lah kami sambil borak borak kisah hidup masing masing . 
Persamaaan antara kitorang mmg banyak . haha
Sama sama demand, sama sama mengada . sama sama pikirkan kawen . 
Then g shopping ! 
Then hadirlah JOJO gila disitu . haha . 
Then diorang pun bertukar shift selepas shopping sama kaka mimi dan adik jojo . haha . 
Tinggalah jojo dan saya . merayap seluruh pelusuk gurney . 
ANd ley jadi keje pusing satu gurney drive .
JALAN KAKI okay ! haha
Then boley pulak kena ekot ngn anjing . 
Kami dua orang kan penakut .
Then jojo siap baca ayat kursi and i terus mengucap ! haha
Serious ! takut ngn anjing tuh . muka garang . haha
Then sempat i ajarkan si Jojo teknik teknik tuttttttttttt ~ hahahahah . 
Then jam menunjukkan pukul 10 muncullah . Fenz, Kya,Yonna and dhia
Wayang lagi . agak beshh jugak cerita tuh . and sempat sesi photography bersama tadi . ahha 
Then masa nak balik lam kereta masing masing nak terkencing .
Then menuju lah ke toilet . dalam toilet mula main tutup lampu . 
Dan dak kecik Momo takut  . 
Sampai touching tadi . HAHAHA
Apa lah macho macho nak touching ! haha werkkkkkkkkkk !
Ini jelah kot . tak larat nak online ag . nak tido . 
~END~

Friday, April 1, 2011

ouh pookyy :D

Dear My Pookyy.
  • Fenz Momo
  • Sandra Orrico
  • Yoona Med 
  • Pearl Kya 
  • Najat bt Fuat
rindu kau kau kau kau kau semua !
Fenz - rindu nak gaduh gaduh tumbuk tumbuk ngn hang . 
Sandra - rindu nak gelak dengan kau lepak tepi pantai sama kau. 
Yoona - rindu nak tidooo and pelok pelok ngn kau . 
Kya- rindu nak buat pandangan cool dengan kau . 
Najat - rindu nak tgk kungfu kau dan smoke sama ngn kau . 
well, banyak ag rindu kat korang nie . hope korang rindu aku ! :D
ILOVEALLMYPOOKY.

Im flirt with everyone .

but not everyone im in love :) 
and not everyone is mine :)
breakhearts give me a lesson . 
not to easy to give your love 101% :) 
cause that what im always do :) 
so im flirt with some other's guys
to searching the right one .
its not wrong unless i did anything bad . 
if you guys feels annoying, do take your ass and move on .
well IM NOT A BITCH . that all the guys can touch  my boops, to shake my ass. 
iM just a BITCHY to have a guys
to shake mymind, to touch my heart :)
and im YOUR's dude :)

smoking :)

please, i need to  s m o k e now ! :(

For Now I really hate to take serious for being in love .

i am in a relationship, but i hate to take it too serious . cause akan Memakan Diri saya sendiri . serious :( nak tahu perangai saya cmna bila couple ?
  1. too much of caring.dah nak masuk tahap Queen Control .but trust me, i just need to know every single thing whatever he need to do , i just need my couple to tell me everything or inform me everything :(
  2. too much of loving.YES! i akan jadi terlalu sayangkan couple i bila sampai satu tahap tuh i akan jadi teramat sakit dan kecewa bila die buat something yang agak melukakan . 
  3. too much think of craps. yea, i admit sometimes i slalu pikir bukan2, contoh, he's not anwering called after few time, he's not text me after few message, and i suka pikir bukan2 . i try tanak . but its keeps coming, bukan i nak :( 
  4. too much of jelousy. hell yeah ! ini sangat betul i mmg kuat jeles . 
  5. too much of spoiled . kalau ngn couple i, i jadi manja sangat . so maybe ada yang suka ada yang tak . 
  6.  too much of ego . sikit lah, kalau gaduh i suka lawan balik, but then i t slowly mintak maaf , but tgk keadaan kalau time i marah . mmg siaplah dia .hehe
  7. too much word of BREAK UP. ini slalu jadi  cause i jenis kalau gaduh , " dah, kita break!' and i tak maksudkan pun just marah kan . but sumpah tak maksudkan kecuali i dah muak gila . haha .and penah jadi jugak i gado mintak putus then die pun ta tahan kot, dia kata okay . then i yang melukut di tepi gantang . haha . 
  8. too much spent time with friends not boyfriend. yea, i tak suka lah nak dating selalu, that y i suka bf i stay jauh sikit. senang jumpa kadang2 bila jumpa kadang yang beshh rindu die lagii uwmph ~ heheh .
  9. i suka marah marah but then i suka majuk majuk then i suka kena pujuk pendek kata i sensitif :P
  10.  I suka geget hidung couple i ! habit dah ! haha
ini je kot so kalau rasa korang takot nak couple ngn i jangan dekat dengan i . :D beside i tak ready nak ada serious relation ag. cause i takut bila break . cause i bukan jenis cepat lupakan someone bila i dah syg . :)
~END ~

Kenapa ?

Soalan yang ke-1 : Kenapakah ramai sangat gf orang berkawan teman tapi mesra dengan lelaki yang single?
Soalan yang ke-2 : Kenapakah ramai sangat bf orang suka berkawan teman tapi mesra dengan gadis single?
Soalan yang lebey kurang sama je kan? Ada yang orang kata masing2 tak jujur . and yee sangat betul ada yang tak jujur tentang perasaan dan diri masing-masing . and ada jugak yang confious dengan pilihan diorang so diorang rasa better dengan cara cmnie maybe diorang ley dapat jawapan . sedangkan diorang tahu if diorang amik keputusan utk ada dalam situation macam nie . one of them tak kesah lah yang TTM dengan hak orang atau hak orang kepada yang TTM dengan si single ini akan sakit atau yang si hak orang ini yang nanti sakit cause dua dua dia tak dapat . kan ? So tak semua sebab nya diorang nak curang, and mostly peratus orang nak curang dalam 70% and orang confious lam 30%. HAHA boley ke? ini pendapat i lah yee kot . cause i pernah dalam keadaan cmnie . so i guess i know :) THE END ~