Fellas :)

Wednesday, April 27, 2011

bola ?

apa ada dengan bola ? secara serious nye memang aku bukan pandai main bola ke tengok bola ke tau sal game bola ke memang tak pandai . haha tapi aku minat lepak tengok bola , serious shit ! aku minat . haha . dengan time diorang sorakkkk ! cm semalam lah g tengok game MU diorang sorakkk ! haishh beshh ! haha . first goal aku just gelak je . nak sorak tak ley second goal tersorak jugak ! hahaha . best tau ! haha thanks cuzzy sudi bawak saya ! love :)

No comments:

Post a Comment