Fellas :)

Wednesday, April 6, 2011

Bukan Baik Atau Buat Baik .

Faham tak maksud caption dia? Dah 3hari tok saya di ward . And 3 malam jugak saya jaga tok saya. Ada yang kata saya dok buat baik jaga tok, and ada yang kata saya baik jaga tok . And sini saya nak huraikan kebenaran dia . :) Sebab saya jaga tok saya, cause . tak da orang nak jaga . aunty i semua busy ,and other cousin ada yang dah kawen and busy with their works . and i yang available , and kebetulan tok i dah pernah jaga i dari kecik . so why not now i balas balik kan ? jaga tok saya balik . So please jangan cakap saya baik atau buat buat baik , saya jaga tok saya bersengkang mata cause balas balik jasa yang tok saya pernah jaga saya .Itu je  :) And please doakan tok saya baik baik aja  . okay . alhamdulillah now she getting okay , better than lastnyte . Sakit apa ? tok sakit, kencing manis ,darah tinggi and jantung and doc syak pulak buah pinggang . humm, hope not . And insyallah esok atau lusa tok akan kuar lah . :)
~END~

No comments:

Post a Comment