Fellas :)

Saturday, April 30, 2011

FIRDAUSYAHYA

he called me tonight . 
" hello. hye . " 
 " kenapa called ? " 
" i just wanna say goodnight .. tak boleh ke ? " 
"ummm... " 
"its, okay ,goodnight bye " 
" goodnight ,,, bye " 
tak sempat nak say bye, die dah letak telephone ,
then im feel guilty for what ive been doin . 
then i text kat dia " sorry.. " 
then dia balas, " takpe aku faham . . " 
then dia diam after few second dia call . 
" 2missed calls from FIRDAUSYAHYA. " 
aku tak pick up, then aku text dia " kenapa masih nak call sedangkan kau tahu itu hanya sakitkan hati aku ? "
then dia diam , langsung tak berbalas aku tau dia marah , tapi aku tahu ini je yang mampu buat aku dan dia jauh , 
maaf firdausyahya :( kerana aku sayang aku buat macam ni . -.-

No comments:

Post a Comment