Fellas :)

Saturday, April 2, 2011

~lepakk je today . :)

IM LATE . 
Yes, im late,late tuk dating sama MIMI .
Luckily adik i kejutkan i . 
If not mmg tak bangun lah i .
So i mandi gila cepat and thanks GOD 
Semalam i dah cuci rambut if not mati lah nak cuci rambut lagi kan . 
Then i sampai ke Gurney Drive around kul 3 , cepatkan ?
Bangun pukul 1lbey . sampai pukul 3 ? haha . 
Then after half and hour meetlah Miss Rambut Gorgeous Mimi.
HAHA, she look chubby ! and me so chubby ! haha .
Itulah yang diungkapkan dua gadis ini :) 
Then terus gerak g panggung, beli ticket . 
We watch Big Momma !! yeahh ! love it ! 
Then dalam wayang sumpah perot bunyi . ahhaha . 
I punya nak cover tak kasi bunyi tau tak ? hahaha
Lapppaaaaar cause gerak terus dari rumah tak makan .
Then dah enjoy gelak gelak semua dengan movie tuh. 
Well, Big Momma AWESOME
Kami menuju ke MCD !
Lapar sangat weeyhh, 
Then  makan lah kami sambil borak borak kisah hidup masing masing . 
Persamaaan antara kitorang mmg banyak . haha
Sama sama demand, sama sama mengada . sama sama pikirkan kawen . 
Then g shopping ! 
Then hadirlah JOJO gila disitu . haha . 
Then diorang pun bertukar shift selepas shopping sama kaka mimi dan adik jojo . haha . 
Tinggalah jojo dan saya . merayap seluruh pelusuk gurney . 
ANd ley jadi keje pusing satu gurney drive .
JALAN KAKI okay ! haha
Then boley pulak kena ekot ngn anjing . 
Kami dua orang kan penakut .
Then jojo siap baca ayat kursi and i terus mengucap ! haha
Serious ! takut ngn anjing tuh . muka garang . haha
Then sempat i ajarkan si Jojo teknik teknik tuttttttttttt ~ hahahahah . 
Then jam menunjukkan pukul 10 muncullah . Fenz, Kya,Yonna and dhia
Wayang lagi . agak beshh jugak cerita tuh . and sempat sesi photography bersama tadi . ahha 
Then masa nak balik lam kereta masing masing nak terkencing .
Then menuju lah ke toilet . dalam toilet mula main tutup lampu . 
Dan dak kecik Momo takut  . 
Sampai touching tadi . HAHAHA
Apa lah macho macho nak touching ! haha werkkkkkkkkkk !
Ini jelah kot . tak larat nak online ag . nak tido . 
~END~

2 comments:

  1. anjing? malam tadi mimpi kena gigit anjing. ngarot itu mimpi. hishh.

    ReplyDelete
  2. haha . anjing nie mmg anjing lah yunk oi . ;p

    ReplyDelete