Fellas :)

Tuesday, April 5, 2011

malam ini malam jiwang saya .

Jiwang . Apa itu jiwang ? ada banyak jenis jiwang bial orang sedang berjiwang . Jenis yang i sedang berjiwang , is Jiwang yang bukan sebab angau . Tapi sebab dah bosan dengan semua nie . Hummm . Kalau satu hari I dah tak da perasaan nak bercinta jangan salahkan i . Sebab hati i dah keras  . Dah kelat dah tak ley nak rasa apa apa . Kecuali sakit , Yee, selalu kecewa . itulah saya .Kadang kadang i sendiri yang cari kekecewaan tuh and kadang kadang dah selalu sangat dikecewakan.And now dalam tahun nie, Mostly i banyak biarkan semua benda jadi . Orang ajak couple i Yes kan , Orang mintak break i Yeskan . senang cakap , perasaan tuh dah tak sehangat dulu . Badi si shah ke yang buat i jadi macam ni i sendiri pun tak tau .Humm . tapi yang pasti apa yang  i rasa adalah confindent level i tuk ada someone special dah tak da . I tak rasa yang i ley bahagia . And i tak rasa i boley dapat apa yang i nak . And i rasa cm seolah olah i tak layak utk ada someone yang ley sayangkan i . Apa tah sial apa yang hinggap kat diri i sendiri i pun tak tau ,And irasa i nak ada BF , but then i lupa i takut dikecewakan . hummm susah betullah . Jodoh ada dimana mana . and i percayakan itu and yee i percayakan takdir . Dan i tau jodoh i belum sampai . tapi kalau sampai masa jodoh i sampai dan i tak ley nak bercinta ? macam mana ?? hummmmm . i tak nak pikir banyak cause i tak dapat pikir lagi  . Hummm . :( insyallah , adalah jodoh i tuh kan ? sapa tanak hidup bahagia , and sapa tak nak ada husband yang sayangkan kita ? mungkin bukan sekarang kan ? Insyaallah , i sentiasa akan tunggu walau i dah tak kuat :)

No comments:

Post a Comment