Fellas :)

Tuesday, April 12, 2011

Tak percaya lah awak S I N G L E .

Perlukah saya bersumpah untuk membuktikan saya benar, 
Yee saya single . 
jangan tanya lah kenapa . 
tapi hati nie keliru , 
nak bercinta tapi takut .
haishh janganlah korang tanya lagi kenapa i single, 
korang ingat best sangat ke single ?
hummm . sedihh and jelous tau tengok orang len .
tapi nak wat cmner dah ini yang i rasa .
and now i dah bukak borang and hanya pada yang berumur 24 ke atas .
heeeeeeee ~ okay . :)
beside i tak lawa. 
tak ada yang menarik . 
tak baik mana pun . 
tapi yang pasti saya seorang yang setia . :)

No comments:

Post a Comment