Fellas :)

Thursday, April 28, 2011

thanksalotmydedear.

terima kasih wujud dalam hidup aku even kehadiran kau sementara . terima kasih bagi aku pinjam kasih sayang kau ,dan sekarang aku bagi balik kasih sayang kau even aku makan hati dan aku mengaku agak terluka semua yang terjadi . kau tak salah sayang, apa kau buat betul tapi aku tak boleh terima kalau harapan yang kau bagi bukan apa yang aku harapkan . cant deny ILOVEYOU so , tapi maaf aku terpaksa pergi jugak . aku percaya jodoh ada dimana mana, dan kalau jodoh kau dan aku, aku yaking kau sendiri datang kat aku . tapi buat masa nie . biarlah aku pergi . TERIMAKASIH sekali lagi aku redha . dan FIRDAUS YAHYA aku nak kau tau yee aku sayang kan kau . aku bodoh kerana ada habit cepat ssayangkan orang tapi aku tak pernah menyesal sayangkan kau . terima kasih kau. :) kau buat aku sedar rupa bukan segala, sebab for the first time i fall for someone like you . the power of love does exist . sekali lagi terima kasih kau  . aku hargai semua nya . insyallah bila aku dah cool jangan risau aku sendiri yang akan amik handphone dan dial number kau . percayalah .

No comments:

Post a Comment