Fellas :)

Wednesday, May 25, 2011

air dicincang takkan putus kan ?

gambar masa kecik kecik bob and abg poi ! :D
kenangan kan ? hee, bob . jangan marah . saja aku nak buat entry sal korang lak . haha .korang the best tau ! aku takda abang ! and aku sayang korang dua as my own brother ! sayang korang sangat ! pasal tuh aku tak lokek nak share apa pun ngan korang ! huhu . biasalah kalau dalam adik beradik bertekak sana sini . dah adat . tapi air dicincang takkan pernah putus . so dengan korang , aku doakan korang terbaik . people made mistakes . tak kira ang ke dia ke . sama je . tak lari dari buat salah cm aku and akak aku jugak . hummm. aku doakan korang bebaik jugak nanti . sayang korang sangat sangat ! :)korang bukan apa kan, masing masing punya ego kan ? egois gila korang dua nie . tullah laki ! ego tinggi sangat . haha . tapi takpe , aku tau one day t korang akan baik jugak kan ? hee . yang penting apa pun aku sayang korang dua sangat sangat ! :)

korang dua dua dah besar dan korang dua dia sangat kacak ! hee , dan dan masing masing ada tarikkan masing masing . hee . handsome kan abang i ??? hahahaha . sayang korang !

maaf , iloveyouguys !

No comments:

Post a Comment