Fellas :)

Wednesday, May 25, 2011

all journey in one . hahahah


SEMALAM .
" aku lah hati yang kau sakittiiii ." haha meleleh tak alarm songs i ? haha . acctualyy i pinjam my mom nye handphone, cause i dont have a great handphone ! gone ! so im wake up around 12 kot . then i terus shower then masuk je bilik dah siap semua kecuali muka and rambut i still not done . i sambung online . haha . merepeklah sekejap .dah agak pukul 1stgh baru nak rush blow rambut and make up bagai . and i sempat smoke sebatang . haha bungok kan ? -___- dah siap dah lawa dah cumey , baru lah amik perfume Gucci Flora , sembur di pergelangan tangan dan leher dan sikit sikit di baju . orang kata kalau sembur kan di pergelangan tangan dan leher bau perfume tu akan tetap stay lama sikit ngn kita . heee . orang  kata lah . but i guess it is a right thing . then amik bag amik kasut nak keluar hujannnn . aey aey aey ! I paling benci kalau dah siap lawa lawa wangi wangi tiba tiba hujan . aey . tapi tak pe , i guess t hujan akan stop . while i turun lift tak terasa hujan ke tak . kan .. then dah sampai bawah umah  barulah sedar hujan lagi lebatt . apa lagi amik phone dialling my dad number , " Hello , abah kat mana ? busy tak ? "  " abah kat area rumah nie , tak busy sangat . " abah mai amik akak tolong drop akak kat Gurney sat . sat akak naik amik kunci kereta mak " . thanks GOD ! my dad sanggup hantar i naik kereta .
 selamat sampai di Gurney . hujan pun stop . hujan sememangnya dengkikan ? haha
sampai je di GURNEY PLAZA, terus heading ke COLD STORAGE, btw, Gurney is the best place and my fav whenever i wanna hanggout at . ! trust me ! is the bestt places !

 here i am ! COLD STORAGE ! guess what im gonna bhought from it ?  hahah
Rm10.00 for this ! nothing worth it than this ! hahaha . trust me weyh !
after grab my cigar im heading to starbucks and get some HOT CHOCOLATE ! hujan and hot chocolate ? whats more better than this ? heee . great ! smoke drink smoke drink smoke drink and sempat lagi bergayut dgn FIRDAUS YAHYA while tunggu mimi datang at i ! hee , timbulah soalan hati ke hati bila berborak dengan dia . haha
yet ,mimi datang ! dengan big smile and " hyeeeee " after 45minit ive been waiting i think ! hahaha alone a starbucks ! damn ! so artis ! hahahaha
Theressa the long hair .
  then seat there around 10minutes theresa call die dah sampai . terus gerak ke Kelawei Road , " hye . " shake hand and kisses with theressa then we are goin to the office . dengar lah all the stuff everything there .2jam jugak ! pernah dengar e-education ? some kind like tuition online ? its a good thing kind of like it .but there is problem . i have to invest first . yeah . every bussiness have to invest and we will have the profit aite ? huhu . 
and right after the meeting kitorang terus heading to 1avenue , theressa say that she never been there even she is penang people . :)so we are lepak and jalan jalan teman theressa shopping . haha . 
 first boutique that we check in is . Charles & Keith ! damn ! barang barang die semua nya cantikk ! nak sangatt ! but now i cant cause duit terhad . haha . but, their purse more than nice . i am in love with it . !


Then we are in COACH . the stuff damn ! was nice !tapi tulah bak kata theressa ada yang too old and too young . for in the middle i cant find it .
then masuk cotton on, ini lagi satu butik !barang die macam TOP SHOP but nie more cheaper lah ! haha . sesuai uk borong banyak banyak lah then . hahaha . yang kelakarnye sempat lagi i dengan mimi mintak kerja kat sini ! haha . all because their babe lawa ! hahaha
then next shop is watson ! get some gegurl stuff lah weyyh ! dah out dah ! hahaha .
 puas beli sana sini even tak banyak pon . duit dah kong , mulalah pergi tekan ! haha pas tekan duit baru sedar something . !
 i havent ate anything since morning patutlah perot bunyi segala bunyi ada . haha . then kami anta theressa ke car park , while waiting for anaz kami pegi singgah ke Cosmic Lesiure one place and nice place acctually cause ada life band bersih , need and clean so best lah . huhuhu layan lagu semua kan . then i order "Chesse Chicken Rice " sedaplah tapi kecikk jue . lapooo nye tak hilang !
 and the drinks im ordering iced honey lemon tea which is my favourite .! hee, btw, gelas die bapak besarr ooo ! haha
 this is what mimi order , pity her . she is nt well . so die tak rasa lapar die minum air suam je . -___-

then dalam pukul 8lebey muncul lah si anaz mulut becok yang comey nie haa ! comeykan die ?? haha .

kami terus berangkat ke karoake lah , tunggu lagi ! haha  melalak seorang 4lagu ! then blahhh . penat jugak bergolek sakan dalam tuh semua . huhu  .




after karok mula terasa diri lapar, anaz punya kejelah nie ! kalau tak tak makan lagi sekali haha . dalam pukul 12cmtuh singgah kapitan queensbay nie haa , i ngn anaz makan maggi goreng and mimi order cheese naan !

yang terbaiknya masa kami pegi karok tuh keta Honda anaz yang cantik tuh parking betul2 bawah pokok , keluar je dari tempat karoake , penuh kereta dengan tahi burung die saja . hahaha . so kami amik keputusan after makan je kami terus basuh kereta sendiri hahaha depan kapitan . which is mmg ramai lah orang yang tengokkan . hahaha geliii nyeee ewwwww ! kami terpaksa cuci cause mmg sangat kotor . ! eee, malu je , lawa lawa kereta cantik tapi penuh dengan tahi burung  untuk tak memalukan diri kami amik inisiatif tuk cuci that time jugak . hahaha


pas dah cuci tuh kami terus pegi singgah at tepi Queensbay kami beli jagunggg! makan jagung bakar ! TERBAIKK OO ! sedapp . huhu . then kampi terus ke Gelugor hantar handphone kat umah nina . :) 
then baru lah gerak balik kerumah i ! heee . the bestt thing lepak dgn diorang sangat best ! having fun sangat !:) and entah happy dgn diorang nak nak anaz gila kuat cakap kuat gelak ! hahahaha . penat jugak melayan . hahahaha tapi bila dah balik online and benda yang menyakitkan hati , fenz,nana and kya . pegi tgk wayang . and sikit pun tak ajak  . padahal petang tuh i terserempak dengan kya kot ! aey ! merajuk terukk kot ! -__-
lupakan je masalah sal diorang janji im happy too with mimi and anaz . :)
so , how panjang tak entry i kali ini ? hahahahahah
i saja je nak buat panjang , kasi korang penat nak baca . hahahaha . 
penat tak ? hahaha . all journey in one baby ! hahahah ! 
btw, loveyou all ! :)


.

No comments:

Post a Comment