Fellas :)

Thursday, May 26, 2011

:)

Cinta dan facebook?
Padia padia padia semua nie, kalau korang perasaan . kebanyakkan orang yang couple sekarang dah banyak sangat nak show off dan nak ber-inrelationship bagai cam dalam facebook tuh lah . nak show off to everyone . yang yeah ! “ I dah ada bf “  yeah , “ I dah ada gf “ . tak payah cakap orang lah kan . I sendiri dulu pernah jugak . nak buat bagi semua orang tau . yang “ IM TAKEN” . tapi ada baik ada buruk tau  bila terlalu show off kan hubungan kita kan . means , niat kita betul , kita nak semua orang tau so that orang tak boley kacau bf kita and orang tak boley kita kacau kita lagi . tapi kalau zaman sekarang masih pikir cmtuh , mmg t kita t menyesal . sebab nye orang sekarang tak kira kau gf orang ke tunang orang ke bini orangg ke, kalau hati dah mau . dia tetap kacau .dan kalau nak tau sekaran I rasa percentage orang break dalam 35% sebab facebook . the main reason is “ IM JELOUS !” jangan cakap korang baik sangatlah tak da perasaan jelous . “ alah, perempuan dalam facebook setakat komen wall to wall inbox im …. Errr , takpelah kot bukan nak jumpa “ haha kalau ada yang cmnie baguslah tak jelous tapi kalau I jelous. Tak cukup dengan wall dan komen kau im dan inbox kenapa dah ? mengatal !haha . yeah ! I memang seorang yang kuat jelous . tapi I bukan nye randomly jelous  I nanti Tanya dulu one by one . then baru I nak grrrr ~ hahaha .so now kebanyakkan amik keputusan untukhide kan hubungan diorang . ala ala artis gitu . ahha . facebook nie bagus jugak buat diri sendiri terasa cm artis . hahahaha diorang t rahsiakan hubungan diorang sampai alih alih , relation back to single ?? aish . hahaha .tapi itu lagi bagus tau ! tak banyaklah orang nak dengkikan kita nanti tau ! haha facebook ni ada baik ada buruk . so korang dah besarkan . tau mana baik buruk decide lah as good as you can . :) i know you can baby ! :D

No comments:

Post a Comment