Fellas :)

Monday, May 2, 2011

damnyou FIRDAUS YAHYA .

apakah kau bodoh ? 
kau ingat aku jahat sangat ke ? 
aku tulis ini dengan keadaan aku sangat marah dan bengang dengan perangai kau .
so kalau ada ayat yang agak kurang ajar aku mintak maaf.
hari tuh masa aku mintak kau jangan call message aku segala kau tetap buat . 
now kau buat balik aku semata mata hal aku nak post kat wall kau ? 
kau ingat aku bodoh dan jahat sangat ke nak buat macam tuh? 
for your information aku tak bodoh dan aku tak kejam . 
yee aku sayang kau . 
tapi aku tak sekejam nak buat kau dan awek kau gaduh bengong .
aku faham situation kau . 
yee aku sayang kau dan kalau boleh aku nak kau . 
tapi bukan buat orang lain sakit hati . 
faham kau ?
kau tau aku ego dan kau jangan harap aku akan call or message kau lagi . 
dan please kau pun jangan call or message aku lagi aku annoy sangat dah now . 
menyampah .
menyampah dengan perangai orang yang tak da pendirian cm kau .
sebab kau tak tau apa yang kau nak sebenar sebab tuh kau main tarik tali dengan aku . 
kau faham ?
maaf! aku tak benci kau pun . 
just geram terkuar cakap . 
and aku bukan jenis orang yangg senang bencikan orang .
sebab perangai aku teruk .
aku tak berani bencikan orang cause aku takut sampai mati aku akan bencikan dia . 
and aku tak benci kau . 
buat masa sekarang memang aku tak hengen kau call message ke pape ke . 
langsung aku tanak ada connection dengan kau . 
TERIMA KASIH FIRDAUS YAHYA. 
p/s : aku tau kau akan bukak blog aku dan baca  . khas utk kau . :)

2 comments: