Fellas :)

Sunday, May 1, 2011

the day .

The day ? kenapa ? sangat penat bila baru bangun tido terus kena rush cuzzy ajak kuar g shopping barang baby . bangun je terus dapat mcg , " kak kin ada dekat jambatan ." OMG . that means around 10more minutes she will be here . I terus grab towel then terus mandi , jangan tanya  mmg cm P.ramlee lah mandi . but then i sempat lagi main2 ngn baby and kiss him like a million times . hee . Then before kuar rumah baby beyakk  , then tukar kan pampers baby dulu . hee then i hugs him first then baru kuar rumah . :)
Then we straight away to Gurney drive cari stroller baby  but then nak survey dulu cause mahal sangat . then sempat belikan utk kak kin dress dia , hee lawaaaa sangat ! :) tengoklah sapa yang pilih kan kan ?? hehe .. ;p then kitorang move g Queensbay baru lah shopping more for baby .. hee you know what i plak yang jadi excited sangat tengok barang2 baby tuh seolah2 i yang nak beranak . haha . padahal cuzzy i . but i cakap korang lah kalau nak kawen korang tak prepare semua nie jangan kawen , cause tinggi , tanggung jawap banyak ! wa cakap lu . . huhu . sumpah comey sangat barang baby tuh semua ! cm nak beli semua  je . but tulah shopping barang baby takkan abih , kan ? huhu , and and after that  kitorang dinner at Nando's :) fuhh ~ kenyang ! and that sos so annoy ! eew ! ta sedap ! anyway thanks too abang khairul blanja ! hee . :) 
Then malam lak kuar hangout ngn bob, syafiq, ikhwan,dani gf nye and his friends . and JOJO kuh sayang ! hee, sorry jo paksa jo . :( tapi takpe kan bukan selalu kan . kami g tengok movie 3D THOR . haha , yang kelakar nya dalam panggun tuh kami je yang bising . haha . bayangkan i ngn JOJO bising dari start wayang sampai abih wayang . haha . kelakar lah jugak  kesian sapa yang tak suka tengok tuh kan ? hahahahaha . then kami punya bergelak tawa semua then abih wayang antar jojo balik terus kami beratuq kan diri makan NASI KANDAQ beratuq heee, sempat beratuq then kami pi makan . hee . then tengoklah gelagak budak budak yang baru balik club tuh  . huhu . seksa seksa . then ada lah yang jenis bawak sugar daddy segala , aish . haha . geram pulak aku . haha . bab i pun dah lama takda . kahkah . dulu lah now dah takda . huhu . :) then jam menunjukkan 4setengah kami pun gerak balik . then then , sampai dirumah , i nampak pintu bilik baby terbukak and lampu terbukak , then i mula gerak masuk bilik dia senyap2 takut bising . then i masuk  masuk bilik tengok baby  nye tada ! mak nye pun tada , serious shit mata i dah berair , masuk lam bilik i nangis tgk baby tada ! hummm sedey sangat baby tada  . :(( nak sangat babyyyy tuh ! cm nak kejutkan mak je pagi tuh nak tanya mana baby , then arini i bangun i tanya my mom, rupanya, mak tak jadi nak amik anak angkat cause baby nye dah dibawa pergi oleh ibunya . cause ayah si ibu tuh nak jaga baby tuh . humm kami nak buat apa kami redha je lah dah takda rezeki kan . humm . :( sedey sangat . sedeyyyyyyyy ! orang nak baby !!!!!!!!!!! :(( ini lah kisah nya, motif i cerita panjang ni semua cause dari2 pepagi i happy je . sampai ke subuh then i anngis ... tuh orang kata jangan terlalu happy cause nanti ada yang buruk akan jadi . hummm . . . . . . .   i miss the babyyy , Syafii i miss you , i nakk babyyyy balikk !!!!!!! :((

No comments:

Post a Comment