Fellas :)

Friday, May 27, 2011

im glad i know you . :)




nahhh, here is she ! gambar perempuan comey yang manja ketiaqqq nih ! haha, sayang dia sangat . she is a good girl ! budak yang baik hormat orang bila kita baik dgn dia and sangat peramah . sampai kan mamak nasi kandaq pun boley jadi bestfriend dgn dia ? bayangkan ? haha . mulut dia kalau dah duduk satu table . aey aey ! sangat tak boley diam ! haha . kecohh nye melampau melampau . tapi itu yang istimewa dari diri dia ! dia nie sangat caring, loving , sweet manja sangat ! hee . and manja dia tuh tak macam setengah orang lain yang aagak annoying . tak . she is not like that . she got a liimit . hee. pipi dia tembam! badan kurus pipi naikk je ! jo makan apa jo ? MAURIPAN yang buat kuih pau tuh ke ? hahaha .cakap pasal makan nie, haa terserah dekat die . kuat makan nye ?? subhanaallah ! mmg kuat makan sangatt sangat kuat makan . haha . bagi je apa pun die melantak je . !and mulut dia nie kalau nak maki orang boley tahan jugak mulut dia . haha . tapi lawak dia nie . kelakar actually !btw, she got a nice damn hair ! Ilove it ! haha . tapi dalam main main dia she is good in stdy . im proud with you syaang ! ingat apa yang kak lynda penah cakap . focus on your stdy . okay ! and please take care bila dah belajar and agak jauh dari family  tuh . jangan lupa kak lynda . selalu call contact kak lynda okay ! ingat tau ! heee. and kerana budak nie lah terjumpa dengan kakaknye . Mimi . :)
And seriously diorang dari keluarga yang baik baik . even akak die walaupun open minded tapi masih baik ! huhu . agak best jugak berkawan dengan orang yang cmnie . atleast tak terikut ikut sangatkan ? hee .
Jojo, whatever is jangan pernahh lupakan kak lynda tau . sayangkan jojo macam adik kak lynda sendiri . LOVE YOU MUCH !

No comments:

Post a Comment