Fellas :)

Saturday, May 7, 2011

kuala lumpur .

again heading to kuala lumpur . 
and pity my grandma . 
tok sorry sangat tak dapat teman tok ,
cause the day i make the promise nak teman tok 
alih2 dapat call  , " jum pegi kl malam nie ? ' 
damn it ! terasa cause no money sangat2 . 
duit yang dijanjikan pun still tak masuk . 
kul4 petang terjaga , terus bersiap kuar g bank . 
alhamdulilah ! duit ada ! haha 
apa lagi berbekal 2rat je g kl ! utk seharii . 
and yet duit abih balik penang . 
nak duittt ;agi boley ??????? :( 
so sepanjang perjalanan tuh mmg i tak tido langsunglah !
sampai ke kl singgah umah kya nye sis tido lah dalam setengah jam tuh .
then terus gerak ke town !
then sampai ke kl sumpah non stop berjalan dan smoking !
but but i was happy even penat ! haha .
and sempat berjumpa lah dengan CTIE SEPET and her GF meimey  . :) 
they are so sweet tambah2 ctie . 
suara nye halus sangat ! haha .. 
sweet ! 
melepak hanya di kawasan Bukit Bintang yee . 
sesudahh pavilion times square rotate situ je  .
then baru gerak klcc lepak kat luar tuh dekat sejam setengah smoke and borakkk je . haha . 
agak penat lah i mengila dengan diorang . but still maintain enjoy !
then patah balik ke pavi cause tunggu sandra . 
then kitorang g karok .
melalak sampai atlast i rasa anak tekak i pecah . haha 
bayangkan whole day tak makan ., 
ingat pas karok nak g makan lah mana nak tau si driver bad mood terus heading ke Penang . 
agak frust cause tak ley lepak malam cause KEKASIH . humm :( 
tapi takpe . 
naik dengan orang ikutkan je lah . :) 
Geraklah ke penang . 
masing masing dah penat sangat ! huhu . 
sampaikan cik puan yang tukan driver pun muka dah lentok berenti lah kejap, 3perhentian kot berenti , 
cause dah penat sangat nak drive . huhu . 
by 5.30am sampai ke penang dan dirumah Pearl Kya dan Yoona Med  heeee . 
tido sampai pukul 4.30pm . haha . 11jam kot . mmg bestt . 
bangun badan sakit gila . huhu .
so kesimpulan nya even perjalan penat sekali pun takpe , 
janji hati agak senang . 
even tak senang sangat cause kekecohan . haha 



P/S : tired sleepy love enjoy handsome sweet mengada menyampah meluat suka syok ! hahahahaha 
PASAI KAT HANG !


No comments:

Post a Comment