Fellas :)

Thursday, May 26, 2011

what is inside your handbad ? :)


The best thing is about this entry, usually guys lah nanti bertanya , “ eyh,apa dalam beg you? Beratt doeh ! “ haha always . mesti ada orang yang Tanya kan ? kesimpulannya kita nie gegurl so many stuff that we have to bring always , right ? like me also ada je barang yang akan penuhkan beg I ! nak nak I tak suka bawak beg kecik yang only can fix in my purse and my lipstick ? nahh rasa tak lengkap and rasa ringan sangat badan kalau tak bawak something keperluan kita . haha . Let me ask you guys apa yang korang bawak everyday inside your handbag ?? :D secara jujur nya yeah ! share it lah apa dalam beg korang ? teringin jugak nak tau ! haha . kalau I, my handbag tak akan lengkap without those thing !
so damn messy kan my handbag ? hahaha

dan ini setelah barang barang dikeluarkan ! kahkah ! pikir balik banyakjugak barang barang i . haha

  • Lotion !
  • Cologne or perfume from body shop cause sesuai utk pakai 24,7 cause murah and fresh ! J
  • My lipstick,usually im gonna bring 3 of that, 1light lipstick,lipgloss and lipshine ! J
  • Rexona ! always bring it ! J
  • Kotex ! well , kena bawa ! if got any urgency !
  • Eye liner
  • Mascara
  • Foundation
  • Powder pack !
  • Baby oil
  • Blusher !
  • Handphone
  • Inhaler- asthma
  • Refresher spray - mouth
  • Liter
  • Ciggar
  • Sikat
  • Hair band
  • My Purse of course !
  • Pen
  • Tissue
  • One more thing, my handbag full of paper’s ! haha I suka collect paper , tak kesahlah from promotion or what . then the end of day I throw it out ! haha
These of the thing that I will not going out without them! And actually yag memberatkan handbag kita tuh actually our own bags ! seriously, bag kita dah sememangnya berat ! my handbag semua berat . tak tau kenapa . haha.. then plus dengan our stuff make it more heavy . right ? The best thing is 2011 I mean abad yang baru, guys pun ada their own handbag . tak lah besar macam kita . atleast like slingbag. Hee, like my cuzzy . diorang masing masing ada handbag . and diorang takkan keluar without it . haha . for both of them I rasa sama je . masing masing ada benda yang sama . contohnya .
  • Wax or hair gel
  • Sikat ofcourse
  • Small mirror
  • Penknife
  • Body spray
  • Perfume
  • Wallet
  • Lipsgloss, utk bibir kering ! haha
Ini yang I tengok ada inside their bag lah . how bout your guys friend ? try check it out ! best tau !haha  and korang buat lah entry cam I ! and you will find it fun ! haha cause bag is sometimes our privacy ! sometimes it was fun thing if we know what is inside !  enough I thing for this entry ! thanks peeps :)

No comments:

Post a Comment